Raznežiće vas

Reakcija male Marine (4) na mamino lice sa i bez šminke: Reči koje ćete pamtiti zauvek!

Još uvek ne verujete da na svetu nema mudrijih i iskrenijih bića od dece? Ova priča mogla bi da vas napokon uveri u to
Vaše dete & vi
12:48h Autor:
Reakcija male Marine (4) na mamino lice sa i bez šminke: Reči koje ćete pamtiti zauvek!
Foto: Shutterstock

Mama Ana Majetić otkrila je malu crticu iz svog života koja pokazuje da se mi žene često bespotrebno opterećujemo svojim izgledom.

Još uvek ne verujete da na svetu nema mudrijih i iskrenijih bića od dece? Ova priča mogla bi da vas napokon uveri u to. Mama Ana je podelila preslatku reakciju svoje četvorogodišnje ćerkice Marine na svoje nenašminkano lice.

"Juče sam se vratila kući s frizurom i šminkom, sredili su me profesionalci. Ćerka Marina komentarisala je da izgledam super. Divno je to čuti, ali kad sam uveče skinula sav taj mejkap, rekla mi je nešto mnogo važnije što ću pamtiti zauvek", napisala je Ana.

Nismo bogati, ali smo hteli da pomognemo nekome: Jedna odluka im promenila živote! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Lepa si sa šminkom, ali lepa si i kad si mama", rekla je mudra Marina svojoj mami i još jednom pokazala da su žene zaista "najlepše onda kada su potpuno svoje".

"Eto, to su vam te današnje čevorogodišnje mudrice. Mislite da su mali i da se ne razumeju u te "odrasle" stvari, a onda vas ostave bez teksta. Sve oni razumeju, verovatno i bolje od nas. Možda nam svima treba opomena ovih malenih naiskrenijih bića, podsetnik da smo stvarno najlepše onda kada smo potpuno svoje, bez skrivanja ispod pudera i ruževa", završila je svoji dogodovštinu mama Ana.

Mračna tajna Alberta Ajnštajna: Zašto se genijalac odrekao ćerke?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs