Svaka im čast

Nismo bogati, ali smo hteli da pomognemo nekome: Jedna odluka im promenila živote! (VIDEO)

Želeli su da se oduže zajednici u kojoj žive, a to nisu mogli da urade na humaniji način
Porodica
18:38h Autor:
Nismo bogati, ali smo hteli da pomognemo nekome: Jedna odluka im promenila živote! (VIDEO)

Porodica Diki odlučila je da se na neki način oduži zajednici u kojoj žive.

"Nismo baš superbogati, pa nismo imali mnogo novca za doniranje, ali mislim da sam dosta dobra majka, pa bi možda mogli da obezbedimo dom nekom detetu", kaže Pejdž Diki, direktorka u osnovnoj školi. Ona i njen muž Trevis imaju dva sina, Vokera, kojem je deset godina, i Konora kojem je osam.

Odbačen odmah po rođenju jer nema udove: Danas radi neverovatne stvari! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Ad Council
Foto: Printscreen Youtube / Ad Council

U to vreme nisu hteli da im beba odvuče previše pažnje od sinova, kojima je onda bilo sedam i pet godina, već su se odlučili na usvajanje starijeg deteta. Manje ljudi je zainteresovano za usvajanje tinejdžera, ali i njima treba dom.

"Sećam se kada sam prvi put ugledala Britani. Pomislila sam kako je lepa, kako ima tako sjajan potencijal, ali joj niko nije nikada ni na kakav način pomogao da ga ostvari", priseća se Diki o dolasku njihove ćerke.

Kada je prvi put došla, Britani je trebalo neko vreme da počne da se oseća prijatno. Kasnije je rekla da je u početku osaćala malu neprijatnost jer ju je iznenadilo kako je u novom domu sve normalno. Dobro se slagala s dečacima i bilo je očigledno da će biti dobra velika sestra.

Nakon 5 sinova, usvojili devojčicu: Istina o njoj ih šokirala! (VIDEO)

"Imali smo malu dramu s Britani, ali ništa više nego roditelji drugih tinejdžera, u stvari i manje od drugih jer Britani ceni to da ima dobru porodicu i dobar dom. Zna kako je moglo da bude i iako joj je sada 15 godina, dobra je tinejdžerka", kaže njena majka.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs