Tuga

Kakve su to nogice: Šokantno otkriće devojčice (9) u svom dvorištu! (VIDEO)

Znala sam da je živo i znala sam da moram nešto da uradim. Nisam se premišljala, rekla je devojčica
Vaše dete & vi
06:04h Autor:
Kakve su to nogice: Šokantno otkriće devojčice (9) u svom dvorištu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / World News01

Devetogodišnja Elizija se igrala u blizini potoka iza svoje kuće u severozapadnoj Indijani. Bilo je kasno prepodne i temperatura je već bila 32°C. Tada je Elizija primetila nešto neobično u gustoj, zelenoj travi.

Mislila je da je mala svinja

"Videla sam ružičaste noge kako se koprcaju", rekla je devojčica kasnije lokalnim medijima. Elizija je u prvom trenutku pomislila da je to mala svinja, jer njena porodica uzgaja svinje, ali ubrzo je shvatila da se pomera poput ljudskog bića.

Policajka spasila napušteno novorođenče: Svojim postupkom oduševila svet! (FOTO, VIDEO)

"Znala sam da je živo i znala sam da moram nešto da uradim. Nisam se premišljala", rekla je devojčica. Elizija je pozvala svoju majku Hajdi, koja je dotrčala i potvrdila nešto šokantno - da je Elizija upravo otkrila novorođenu devojčicu.

Bila je uplakana i gola i zbog izlaganja suncu već je bila izgorela. Na posteljici i pupčanoj vrpci koje su ležale u travi bili su crvi i larve. Ova jadna napuštena beba rođena je samo nekoliko sati pre nego što ju je devojčica pronašla, i bila je umotana samo u jedan peškir. Roditelja nije bilo na vidiku. Hajdi je odmah podigla dete iz trave i rekla ćerkama da zovu hitnu pomoć.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs