Posle dugo mučenja

Rodilo mi se dvoje dece za 5 nedelja: Ispovest majke koja je doživela čudo! (FOTO)

Kažu da je najlepši osećaj na svetu prvi put uzeti svoje dete u ruke, a ovaj par doživeo je dvostruku sreću za veoma kratko vreme
Vaše dete & vi
20:48h Autor:
Rodilo mi se dvoje dece za 5 nedelja: Ispovest majke koja je doživela čudo! (FOTO)
Foto: Facebook / Nancy.rohde.14

Nensi Rod (33) i njen suprug Džastin iz SAD-a pokušavali su tri godine da dobiju dete, ali ona nikako nije mogla da iznese trudnoću do kraja. Nakon nekoliko spontanih pobačaja i bolnih potpomognutih oplodnji, odlučili su da pronađu surogat majku kako bi im pomogla da ostvare najveću životnu želju. Ali, dogodilo se takvo čudo da su oboje ostali u šoku.

Naime, 30-godišnja Ešli Braun je majka troje dece koja je odlučila da im pomogne. Dobijala je hormone pre umetanja embriona, a Nensi i Džastin odlučili su da pokušaju još jednom da veštačkom oplodnjom, ali nisu imali nikakva očekivanja. Međutim, dve nedelje kasnije dobili su vest - Nensi je trudna. Međutim, tu vest su primili s rezervom jer nisu bili sigurni hoće li izneti trudnoću do kraja.

Upravo zato su nastavili s procedurom pripreme surogat majke za njihov embrion. Pet nedelja kasnije dobili su srećnu vest - i ovaj embrion je uspešno usađen u matericu. Nensi i Džastin sad su već počeli da veruju da će ipak postati roditelji, smejali su se i plakali.

Konačno dobili prvo dete: Nisu odustali ni posle 11 godina i 13 pokušaja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs