Urnebesno

Najsmešniji dečji biseri: Ovako smo kao mali zamišljali seks!

Mislio sam da izjava penis će da ti naraste znači da će mi, kako budem stariji narasti više penisa. Ne možete ni zamisliti kako je na mojim tadašnjim crtežima izgledao moj deda, napisao je jedan muškarac
Vaše dete & vi
02:54h Autor:
Najsmešniji dečji biseri: Ovako smo kao mali zamišljali seks!
Foto: Shutterstock

Svi su bar jednom kao mali čuli od starijih da decu donose rode, ali da li deca u to zaista veruju? Jedna grupa odraslih otkrila je neke najluđe stvari koje je mislila o vođenju ljubavi.

Portal BuzzFeed je zamolio svoje čitatoce da se prisete šta su mislili kako izgleda i funkcioniše seks kad su bili deca. Evo nekih od najzanimljivijih odgovora:

"Mislila sam da kad žena želi bebu ona mora da napiše pismo i da ga zapali. Onda bi duhovi više beba došli i onjušili njezinu guzu. Ona beba kojoj bi se najviše svideo miris, postala bi njena."

"Kad sam bila klinka mislila sam da ako neko nakon što je piškio nije pustio vodu (a bio je suprotnog pola od vašega), onda biste, kad biste i vi išli da piškite, napravili bebu."

Dečiji biseri koji će vas nasmejati do suza: Njihova mašta nema granicu!

"Mislila sam ste trudni u trenutku kad dobijete menstruaciju, a vama najbliži dečko je otac. Prvu menstruaciju sam dobila kad sam imala devet godina tokom Diznjevog crtaća “Zvonar crkve Notr Dam", pa sam vrištala celim putem do kuće jer sam mislila da sam ostala trudna s Kvazimodom i da ću roditi ružnu bebu."

"Ne mogu da verujem da ovo pišem, ali sve do moje 16 godine sam mislila da muške stidne dlake prekrivaju ceo penis. I to bukvalno ceo penis!"

"Obično kad bih videla dečke u vrećastim pantalonama, mislila bih da imaju užasno dugačke penise i da im zato pantalone vise tako nisko."

"Postojala je reklama za prezervative koji blješte u mraku, koja je tvrdila da vas oni čuvaju u spavaćoj sobi i brinu za vas... Sve o čemu sam ja mogla razmišljati bio je mali blještavi robot koji vam sedi na podu spavaće sobe po noći."

Dete i horoskop: Device su izbirljive, Lavovi uvek u centru pažnje!

"Do osme godine sam mislila da bebe izlaze iz guze."

"Prilično dugo sam bio uveren da je gej seks kad se dvojica muškaraca samo mačuju s penisima."

"Mislila sam da muškarci rađaju dečake, a žene devojčice."

"U vrtiću mi je prijatelj rekao da je seks kad uzmeš malu igračku dinosaura i trljaš se njime po polnom organu. I ja sam mu poverovala."

"Mislila sam da je seks kad partneri međusobno ljube guze."

Igračke koje su ubili kompjuteri: Nove generacije nikad neće osetiti ovakvu zabavu! (FOTO)

"Mislila sam da su testisi unutar penisa, umesto da su dve odvojene stvari."

"Mislila sam da ako muškarac dodirne ženine grudi ona postaje trudna. Ono, automatski, u trenu kad bi ih on dodirnuo, u njoj bi počeo da raste fetus."

"Mislio sam da izjava penis će da ti naraste znači da će mi, kako budem stariji narasti više penisa. Ne možete ni zamisliti kako je na mojim tadašnjim crtežima izgledao moj deda."

Pravi hit na internetu: Poruka razmaženoj deci koja će vas nasmejati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs