Tragedija

Rasplakaće vas: Žena (30) preminula tokom porođaja, a onda je usledila još veća tragedija (VIDEO)

Bio sam blagosloven što sam mogao da ga volim od kada je nastao, da pazim na njega kada ga je mama nosila u stomaku, da ga uživo vidim i da držim njegovo savršeno malo telo dok smo jedan drugom rekli: "Zbogom, za sad", napisao je očajan otac koji je za nekoliko dana ostao bez porodice
Vaše dete & vi
19:56h Autor:
Foto: Printscreen / Youtube

Srceparajući snimak ožalošćenog oca koji peva pesmu "Blackbird" grupe The Beatles umirućem sinu u inkubatoru nakon što mu je preminula supruga tokom hitnog carskog reza duboko je pogodio ceo svet.

 

Na sminku muzičar Kris Piko peva svom sinu Lenonu nedugo nakon što je beba ostala bez majke. Ešli Piko (30) preminula je nakon porođaja u 24. nedelji trudnoće u jednoj bolnici u Kaliforniji.

 

http://www.youtube.com/watch?v=0lNBcTkssWA
9. novembra ljubav i podršku

 

"Nemoguće je sumirati šta se sve desilo tokom nekoliko poslednjih dana. Moja supruga, najbolji drug i majka mog deteta je preminula. Do kraja života ću žaliti za ovim gubitkom, ali znam da bi u ovom trenutku ona želela da se sada fokusiram na našu bebu Lenona Džejmsa Pikoa, koji je preživeo carski rez", poručio je Kris.

 

Snimak na kojem on svira i peva svom sinu napravljen je 11. novembra, a već u sredu, 12. novembra se Kris ponovo oglasio sa tragičnim vestima u vezi sa prevremeno rođenim sinom:

 

"Dragi prijatelji, porodico i svi koji ste uz nas, sa neopisivom tugom vam pišem ovo. Moj mali borac Lenon Džejms Piko zauvek je zaspao u tatinom naručju sinoć. Bio je okružen porodicom, prijateljima i najboljim medicinskim osobljem na celom svetu. Bio je obučen u benkicu sa malim gitarama koju mu je kupila Ešli, i umotan u ćebence koje mu je napravila draga prijateljica. Zahvalan sam za četiri nezaboravna dana koje sam proveo sa njim. Njegova mama bi bila presrećna da je i ona, poput mene, mogla da ga dodirne, drži, da ga presvuče i da mu peva.

 

Bio sam blagosloven što sam mogao da ga volim od trenutka kada je nastao, da pazim na njega kada ga je mama nosila u stomaku, da ga uživo vidim i da držim njegovo savršeno malo telo dok smo jedan drugom rekli: "Zbogom, za sad."

 

Ne postoje reči za ovo, ali sam želeo da znate šta se desilo, jer su mi vaša ljubav i podrška značili više od bilo čega.

 

Sve što vam treba je ljubav."

 

OVDE pogledajte heroja od 680 grama - fantastičan snimak bebe koja ne odustaje i pobeđuje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...