NEVEROVATNO!

ANA IMA 5 DECE I DALA IM JE NAJNEOBIČNIJA IMENA KOJA STE ČULI U SRBIJI: Ova žena ostavlja sve bez teksta NAČINOM ŽIVOTA

Ana Simonović uživa u velikoj porodici i ima jedinstveno zanimanje u Srbiji.

Vaše dete & vi
14:31h Autor:
ANA IMA 5 DECE I DALA IM JE NAJNEOBIČNIJA IMENA KOJA STE ČULI U SRBIJI: Ova žena ostavlja sve bez teksta NAČINOM ŽIVOTA
Ko je žena koja je dala deci najneobičnija imena u Srbiji?, Foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

Ana Simonović je zasigurno jedna od Srpkinja sa najoriginalnijim zanimanjem i fenomenalnom životnom pirčom koja motiviše i mami osmehe! Naime, neustrašiva dama je jedina oružarka u našoj zemlji, a da sjajno barata svim vrstama vatrenog oružja potvrđuje i sertifikat koji poseduje. Osim što briljira u "muškoj" profesiji, mama je petoro dece i vrlo je posvećena porodici i suprugu.

Da je u svemu jedinstvena govori u prilog i činjenica da je deci dala nesvakidašnja imena koja na svakoga ostavljaju jak utisak. Nastarija ćerka od 14 godina nosi ime Srbija, dok se ostali zovu: Sloboda (11), Miloš (8), Obilić (6) i Kruna, koja nije još proslavila prvi rođendan.

Ana Simonović
foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

Ana priznaje da nije tipična žena, te da je neobičnim imenima želela da istakne različite karaktere svojih naslednika.

"Ja sam neko, što se i vidi po mom načinu života i poslom kojim se bavim, ko apsolutno ne prati trendove. Kad malo razmislite i sagledate kakvi su bili trendovi davanja imena, počev od komunističkog vremena pa do sada - uvek smo imali Biljane, Ljiljane, Marine, Mirjane, pa smo prešli na Ane, pa smo na kraju došli do 2000-ih godina gde sada imamo trend davanja čudnih imena kao što su Lija, La, Mija, bez ikakvog smisla, gde se deca uklapaju u šablone, što meni nikada nije bio cilj - objašnjava ova dama sa nesvakidašnjom životnom pričom.

Oduvek je želela veliku porodicu, te joj ništa nije teško da uradi za svoje najbliže, a smatra da se ključ dobrog funkcionisanju nalazi u disciplini i organizaciji.

- To nije ništa komplikovano niti teško, stvar je samo u rutini, organizaciji i disciplini. Ja se prva ne pridržavam te discipline, često i kod mene bude haos i disbalans, ali ipak nije teško. Mislim da je mnogo teže ljudima sa jednim detetom - zaključuje Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs