velika porodica

IMA 11-ORO DECE I OPET JE TRUDNA: Priča o ženi koja je prvi put rodila u 14. godini, evo zašto ne koristi kontracepciju


Žena i majka 11-oro dece na društvenim mrežama deli detalje o svojoj velikoj porodici. Verovali ili ne, ona se nada da će imati još šestoro

Vaše dete & vi
Autor:
IMA 11-ORO DECE I OPET JE TRUDNA: Priča o ženi koja je prvi put rodila u 14. godini, evo zašto ne koristi kontracepciju
Foto: PrintscreenTikTok/ thismadmama

Veronika Merit (36) Njujorka majka 11-oro dece podelila je na Instagramu sa pratiocima da čeka još jednu prinovu.

Naime, ona je još u srednjoj školi zatrudnela, te je najstariju ćerku rodila u 14. godini. Ona danas ima 21. godinu. Pored nje, ima Endrjua (16), Adama (15), Dašu (12), Darlu (10) Marvelousa (8), Martaliju (6), Ameliu (4), Delilahu (3) i Donovana (1).

Dvoje najstarije dece ima iz prvog braka, dok je sedmoro dobila sa sadašnnjim mužem Martijom (37).

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja.

- Srednju školu sam završila s odličnim ocenama, pokušala sam da idem na fakultet, ali sam se oba puta razbolela - imam bolest bubrega i ostala sam bez bubrega prošle godine - objasnila je.

Štaviše, mama je otkrila da bi volela da ima 17-oro dece.

- Neka deca su bila planirana. Ali ne mogu da uzimam hormonsku kontracepciju jer sam zbog bolesti sklona stvaranju krvnih ugrušaka - rekla je.

Ne isključujem mogućnost da ću imati još dece. A u trudnoći sam provela ukupno osam i po godina - objasnila je, a piše britanski Sun.

Čestitam! Ne znam kako uopšte podnosiš 11-oro dece. Ja jedva mogu podneti jedno takvo kakvo je - napisao joj je jedan korisnik ispod snimka.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs