Za najmlađe samo najbolje

Izgradite čelični imunitet vašem detetu: Ovo je najbolji mogući dodatak ishrani!

Uz adekvatan unos vitamina i drugih neophodnih materija, deca će biti manje podložna virusima

Vaše dete & vi
Autor:
Izgradite čelični imunitet vašem detetu: Ovo je najbolji mogući dodatak ishrani!
Foto: Shutterstock

Roditelje često muče brojne nedoumice kada je u pitanju ishrana deteta. Bilo da su u pitanju mališani u razvoju ili starija deca, potrebno je da u njihovoj ishrani budu zastupljeni neophodni vitamini i druge supstance koje su važne za snažan imunitet, koji je osnova za celokupno zdravlje.

Sa jakim imunitetom, deca, kao i odrasli, manje su podložni virusima i bakterijama, a u koliko dospeju u organizam, snažan imuni sistem će se sa njima lakše i brže izboriti.

Ipak, sa decom i njihovom ishranom nije lako - brojne namirnice odbijaju da jedu zbog njihovog ukusa ili teksture, pa se roditelji dovijaju na razne načine da ih ipak “nateraju” da u svoja mala tela unesu zdrave namirnice i neophodne supstance.

Moja Kravica, koja je sa nama već godinma od samih početaka života naše dece, sada na još jedan način pomaže da vaši mališani unose više vitamina i minerala svakog dana - nakon Moja Kravica Junior mleka obogaćenog sa 10 ključnih vitamina, sada je tu i Moja Kravica Junior jogurt, koji će svakog dana doprinositi zdravom i pravilnom rastu i razvoju vašeg deteta.

foto: Promo

Moja Kravica Junior jogurt pre svega je namenjen mališanima u razvoju, ali odličan je i za stariju decu koja treba da ojačaju imunitet.

Tajna Moja Kravica Junior jogurta leži u riznici vitamina i ostalih sastojaka koji pospešuju normalno funkcionisanje organizma. Sa šoljom Moja Kravica Junior jogurta u organizam unosite dragocene vitamine A, D3, E, kompleks vitamina B, ali i i kalcijum, koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju i zuba.

Osim za imunitet, ove supstance su ključne i za pravilno funkcionisanje nervnog sistema, ali i održavanje kvaliteta vida i kose, pa će vam svakodnevno ispijanje doneti mnogo više blagodeti nego što ste mogli da zamislite.

Moja Kravica Junior jogurt dolazi u tri različite varijante, tako da ispunjava i želje i potrebe svakog pojedinca ili porodice. Izaberite Moja Kravica Junior jogurt od 250 g, 500 g ili voćni jogurt sa ukusom jagode i banane (250 g) i uživajte u punom ukusu najfinijeg jogurta obogaćenog ključnim vitaminima i mineralima!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs