Jedna u 55 miliona trudnoća

Nadala se trećem detetu: Umesto jednom bebom, blagoslovena medicinskim čudom! (FOTO)

Kada su prvi put saznali da očekuju petorke, bračni par Tuki bio je u pozitivnom šoku. Već imaju dve devojčice, a pomisao na to da bi umesto troje mogli da završe sa sedmoro dece, nikada im nije pala na pamet
Trudnoća
06:40h Autor:
Nadala se trećem detetu: Umesto jednom bebom, blagoslovena medicinskim čudom! (FOTO)
Foto: Facebook / FivebySurprise

Šanse da prirodnim putem napravite petorke su jedan prema 55 miliona! Australijanki Kimberli Tuki i njenom suprugu je upravo to pošlo za rukom, pa će, umesto željenih troje, imati ukupno sedmoro dece. Kimberli je, naime, već rodila dvoje, a petorke su došle kao rezultat želje da imaju i treće dete. Nije ni sanjala da će ih odjednom roditi još petoro!

Kada su lekari videli ovih 5 beba, nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Iako nosi četiri devojčice i jednog dečaka, Kimberli zrači lepotom kao nikada pre u svom životu. Optimistična je, a to je ulovio i objektiv fotoaparata, kojim je ovekovečila svoju zaista neuobičajenu trudnoću.

<\/div>

Kako je reč gotovo o medicinskom fenomenu, odlučili su da otvore posebnu Fejsbuk stranicu, na kojoj svi mogu da prate tok trudnoće.

Prve zdrave sedmorke koje su preživele: Od rođenja ušle u istoriju! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

"Sada sam već 27 nedelja trudna, kod kuće sam i poprilično sam aktivna. Pomalo mi je već neugodno i osećam težinu jer, možete da me razumete, dosegla sam vrhunac svojih kapaciteta. Dečica su raspoređena visoko ispod mojih rebara i s obe strane stomaka. Ne mogu ni da zamislim koliko će biti bolno kada moja materica, nakon porođaja, počne da se steže", iskrena je trudnica.

<\/div>

"Priznajem da me pomisao da ću uskoro ponovno zagospodariti svojim telom raduje. Jedva čekam da popijem čašu vina i pojedem školjke! Konačno ću moći da spavam bez da i po 12 puta ustajem i odlazim do toaleta, jer moja dečica vole noću da plešu oko moje bešike. Zahvalna sam što sam ovako daleko dogurala u trudnoći, što je sve u najboljem redu i što sam blagoslovena s petoro zdrave dece", napisala je Kimberli.

Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije! (FOTO, VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs