RODILA JE SINA SA SAMO 13 GODINA: "Bilo je teško sam upoznavati svet oko sebe i biti odgovoran za nečiji život"

Korisnica Tiktoka postala je veoma popularna na ovoj društvenoj mreži kada je otkeila da je sa 13 godina rodila sina.

Trudnoća
15:26h Autor:
RODILA JE SINA SA SAMO 13 GODINA: "Bilo je teško sam upoznavati svet oko sebe i biti odgovoran za nečiji život"
Priča žene koja je rodila sina sa 13, Foto: tiktok

Majka po imenu Gabi Igan (22) je postala viralna na društvenoj mreži TikTok nakon što je otkrila da je zatrudnela i rodila dete kada je imala 13 godina.

Video koji je podelila na pomenutoj društvenoj mreži sredinom decembra prošle godine skupio je skoro 13 miliona pregleda, piše NY Post.

Ona je otkrila da je kao tinejdžerka počela da izlazi sa šesnaestogodišnjakom i zatrudnela, a on nije hteo da ima veze sa njom i detetom, te da svog sina nikada nije ni upoznao. Ali uprkos tome što veza između Gabi i oca deteta nije uspela, rekla je da ništa ne bi promenila jer voli da gleda kako joj sin raste. Njen sin će uskoro napuniti 9 godina i sada su nerazdvojni - dele cipele i odeću, pa čak i istovremeno dobijaju proteze.

"Mom sinu su potrebne proteze za gornje i donje zube. Nedavno je dobio pritezu na donjim zubima u isto vreme kada i ja.

Kontaktirala sam njegovog oca i zamolila ga da mi pomogne, bilo nam je potrebno oko 4.000 dolara, ali je on odbio, rekavši mi da neće platiti ništa za dete koje nikada nije ni video", rekla je ona.

Gabi inače često objavljuje video snimke iz svog života kao mlade majke, a takođe je otkrila da se udala za drugog muškarca i postala maćeha troje druge dece. Neki korisnici su pohvalili njenu posvećenost sinu uprkos tome što se porodila tako mlada.

Ona je jednom prilikom otkrila i da se porodila na carski rez, a mnoge je zanimalo da li je osećala velike bolove prilikom porođaja, s obzirom na to da je bila veoma mlada.

"Mislim da porođaj u bilo kom uzrastu boli. Ali imala sam carski rez sa 13 godina i nije bilo tako loše."

Mnogi hvale njene postove putem kojih deli iskustvo, a posebno se mnogima dopada to što nije romantizovala tinejdžersku trudnoću.

"Bilo je teško sam upoznavati svet oko sebe i biti odgovoran za nečiji život."

"Čekaj, imaš samo 22 godine. data si, imaš svoj posao i majka si, čestitam", "Siguran sam da je imati sina u tako mladom dobu izazov, ali moći ćete da uradite toliko toga sa njim", "Sviđa mi se odnos koji imate, super ste", "Bila si bukvalno dete kada si dobila dete, svaka čast", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njenih objava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs