Spremite se

Uredite dom prema najnovijim trendovima: Ovakav enterijer će biti hit u 2019. godini!

Nova godina će nam doneti dosta novih trendova za uređivanje enterijera u kojima ćete uživati, od dekoracije do većih izazova koje zahtevaju totalnu promenu

Enterijer
Autor:
Uredite dom prema najnovijim trendovima: Ovakav enterijer će biti hit u 2019. godini!
Foto: Shutterstock

Ovu godinu je obeležio veliki broj različitih trendova: od raznobojnih kuhinja i cvetnih desena, do “terazzo” podova i drugih delikatnih detalja.

Kada je reč o novim trendovima koji će nam doći u novoj 2019. godini, uspeli smo da saznamo koji će biti najveći. Pa, ako volite da uređujete dom i dekorišete ga prema popularim smernicama, ovaj članak je idealan za vas.

Nova godina će nam doneti dosta novih trendova za uređivanje enterijera u kojima ćete uživati, od dekoracije do većih izazova koje zahtevaju totalnu promenu. Spremni? Jer mi jesmo...

Tople boje

Zna se da je “Living Coral” nijansa boja 2019. godine. Ona će svoje mesto pronaći i u enterijeru i zameniće hladne tonove koji su do sada bili popularni. Ova boja će instant popraviti raspoloženje i osvežiti izgled vašeg doma.

Da vam dom sija kao nikad pre: 7 trikova uz pomoć kojih ćete očistiti sve masnoće i mrlje!

Alabaster

Mermer se oduvek smatrao luksuznim materijalom koji svaki deo kuće može da transformiše na jednostavne načine. Međutim, mnogi su zaboravili na alabaster – prelepi mineralni kamen koji će u narednoj sezoni da bude izuzetno tražen. Kako kažu eksperti, alabaster će u najboljem slučaju početi da zamenjuje mermer i na taj način povezati prirodne materijale sa modernom notom.

Top 6 trikova za uvek čisto i uredno kupatilo: Biće vam krivo što ranije niste znali!

Stil osamdesetih

Kao što se dešava sa modom, tako će se stil osamdesetih pronaći i u dizajnu enterijera. Gledajte na njega kao na povratak oblog i modularnog nameštaja.

Devojački stan Kejt Midlton: Ovde je živela pre nego što se preselila u kraljevsku palatu! (FOTO)

Vodene boje

Kao što smo rekli, 2018. je bila u znaku cvetnih desena, dok će za 2019. idealan biti apstraktni stil poput vodenih boja. Tapete i materijali obojeni u više, uglavnom kontrastnih, boja nanetih na način da izgledaju kao vodene boje koje se slivaju će vašem domu dodati umetničku i kreativnu notu koja će izgledati odlično i akcentovati svaki deo enterijera.

Feng Šui stručnjak savetuje: Evo kako da uredite spavaću sobu za bolji san!

Maksimalizam

Minimalizam će ostati u ovoj godini, dok će njena suprotnost zasijati u 2019. Šta to znači? Znači da će se mešati različite teksture, boje i printovi i da će se sve slagati u jednoj kreativnoj fuziji.

Za bogatstvo i sreću: Kako da pravilno postavite novogodišnje ukrase?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs