pogledajte

Ovde je živela Keli Tejlor iz serije Beverli Hils: Nakon razvoda odlučila da se reši impresivne vile u Los Anđelesu! (FOTO)

Glumica Dženi Gart, najpoznatija po ulozi Keli u popularnoj seriji Beverli Hils, 90210, nakon razvoda od svog trećeg suprugom Dejva Abramsa odlučila se na prodaju svoje luksuzne nekretnine u popularnom losanđeleskom naselju "Studio City".

Enterijer
15:29h Autor:
Ovde je živela Keli Tejlor iz serije Beverli Hils: Nakon razvoda odlučila da se reši impresivne vile u Los Anđelesu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna plavuša vilu je stavila u prodaju za 4.500.000 dolara, a pre pet godina kupila ju je po duplo nižoj ceni i u njenu renovaciju uložila milion dolara.

foto: Profimedia

Okružena visokom ogradom i zelenilom, luksuzna kuća smeštena na ogromnom posedu veličine četiri hiljade kvadratnih metara, pruža privatnost od znatiželjnih pogleda i doživljaj života u prirodi.

Kuća Sandre Bulok je nešto stvarno posebno: Romantičan enterijer, dvorište da ti pamet stane! (FOTO)

foto: Profimedia

Unutrašnjost vile pruža se na 380 metara kvadratnih metara moderno uređenog prostora, a osim grandioznog dnevnog boravka s dugačkom kliznom stenom i drvenim plafonom, koja pruža pogled na grad, i modernim visećim kaminom, kuća nudi i pet spavaćih soba, pet kupatila i potpuno opremljenu kuhinju s barom otvorenog koncepta koja se spaja s glavnom prostorijom u kući. U kombinaciji s luksuznom kućom dolazi i prostrani bazen s terasom za odmaranje i prostorom za druženje.

1 / 9 Foto: Profimedia

Kako vam se dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs