Feng šui otkriva

Nervozni i umorni od kiše i hladnoće: 3 jednostavna trika za više pozitivne energije!

Dobar feng šui se ne povezuje sa novim nameštajem, već sa odnosom prema prirodi, zato iz šetnje donesite neku sitnicu u svoj dom
Enterijer 28.03.2015. - 11:18h
Foto: Shutterstock

Ako ste već umorni od zime i željno očekujete proleće, ovih nekoliko saveta kako da energiju proleća pretvorite u dobar feng šui u svom domu.

 

Privlačenje i održanje pozitivne prolećne energije zahteva samo malo vremena za obnavljanje odnosa sa prirodom. Evo 3 načina kako da to i učinite:

 

1. Provedite vreme u prirodi

 

Za početak isključite televizor i kompjuter. Krenite u šetnju prirodom i zapitajte se kako želite da sada izgleda vaš dom. Dobar feng šui se ne povezuje sa novim nameštajem, već sa odnosom prema prirodi, zato iz šetnje donesite neku sitnicu, token, u svoj dom. Token može biti najobičniji kamenčić ili polomljena grana.

 

Treba vam samo malo starih novina - Prelepa dekoracija za dom koja otvara svaki prostor! (VIDEO)

 

2. Negujte cveće

 

Nađite vremena i raščistite nepotreban lom, raščistite prostor u svom stanu ili kući, napravite više mesta. Kupite cveće na pijaci ili ga zasadite. Promenite raspored nameštaja, to će poboljšati cirkulaciju pozitivne feng šui energije.

 

3. Sredite orman

 

Izaberite barem 2 ili 3 stvari koje niste obukli već duže vreme i poklonite ih nekom. Kristale od rozenkvarca rasporedite pored kreveta u kome spavate, i bar minimalno pomerite krevet. Širom otvorite prozore i pustite životnu energiju da uđe u vaš dom.

 

5 saveta iskusne domaćice svim ženama - Da kuća ne proguta sve vaše vreme i novac!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...