Kežman živeo burno, dobio 6 dece, a tek s njom pronašao sreću: Otišli da žive na planini, a od njihove kuće zastaje dah

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman imao je zanimljiv ljubavni život o kojem se često pisalo. Pre nego što je uplovio u mirnu luku sa izabranicom Tarom Šumonjom, Mateja je imao dve žene sa kojima je dobio četvoro dece.

Enterijer
15:03h
Kežman živeo burno, dobio 6 dece, a tek s njom pronašao sreću: Otišli da žive na planini, a od njihove kuće zastaje dah
Foto: Printscreen Youtube / tara_sumonja

Mateja Kežman slovio je za jednog od najprivllačnijih naših fudbalera, mnogim devojkama je bio tiha patnja, ali je i sam slab na pripadnice lepšeg pola, te se ženio, čak, tri puta, i za sada, ima šestoro dece. Iako je još pre nekoliko godina odložio kopačke i posvetio se privatnom poslu, njegov život ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, na razvoda i propale vanbračne zajednice, konačno je pornašao mir pored Tare Šumonje, nasledice poznatog lanca poslastičarnica. Nakon što su se venčali 2018. godine venčali na Adi Bojani, potpuno se povukli iz javnosti i sagradili sebi oazu mira na Kopaoniku.

Više ih ne zanima užurbani gradski život, vež uživaju u vremenu provedeom u prirodu. Tara je ovog leta donela na svet njihovo drugo dete, a neretko na svojim društvenim mrežama deli detalje iz privatnog života. Po slikama se može videti da im je vrlo aktivan svaki dan, te vole da voze bicikl, šetaju, skijaju, a redovno organizuju i druženje sa prijateljima uz klopu i piće.

Kako izgleda njihov dom na Kopaoniku možete pogledajtu u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / tara_sumonja

Tara je ovog leta rodila njihovo drugo dete.

Kežman, takođe, na popularnoj planini ima i apartmane koje izdaje.

Prvi supruga sa godinama sve bolje izgleda

Emilija i Kežman zavoleli su je veoma mladi, dok je ona bila srednjoškolka, a on fudbaler Radničkog iz Pirota, inače njenog rodnog mesta. U braku su dobili 3 sina, međutim, razišli su se 2014, nakon 11 godina zajedničkog života.

- Mateja i ja smo nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. Sve što radi, radi isključivo zbog naše dece - rekla je Emilija, koja vodi privatni biznis i izdaje nekretnine koje su joj pripale nakon kraha ljubavi sa poznatim fudbalerom.

Takođe, na račun njenog izgleda svakodnevni stižu pohvale, a najčešće se može naići na komentar da je posle razvoda procvetala, te da je sada još zanosnija i seksepilnija. Kako vitka linija ne dolazi preko noći, Emilija se dosta posvetila treninzima, zdravoj ishrani i adekvatnoj nezi kože.

Nakon Emilije, proslavljeni sportista se zaljubio u Mariju Perković, međutim, sa njom nije stajao na ludi kamen. Iz romanse sa njom ima sina Filimona.

Iako se konačno skraso pored Tare, najponosniji je na činjenicu što se sva njegova deca u sjajnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs