Kamena kuća iz Bosne stara 400 godina kojoj ni italijanske vile ne mogu da pariraju: Spolja neprimetna, unutra pravi raj

Ova kamena kuća iz Bosne očarava svojim predivnim izgledom. Spolja može da deluje neprimetno, dok je unutra pravi raj.

Enterijer
Autor:
Kamena kuća iz Bosne stara 400 godina kojoj ni italijanske vile ne mogu da pariraju: Spolja neprimetna, unutra pravi raj
Foto: Printskrin@historicpocitelj/Instagram

Kuća u srcu Hercegovine, u čarobnom gradiću Počitelju izgleda kao da je ispala iz neke bajke.

Ovde, na jednoj od najfotogeničnijih destinacija u Bosni i Hercegovini, nalazi se prelepa vila stara čak 400 godina. Nekadašnji dom koji odiše istorijom, sada je obnovljen s modernim udobnostima, čineći ga savršenim mestom za beg od svakodnevice.

Reč je o kamenoj kući gde se tradicionalni šarm sreće s modernim stilom. Spolja odiše karakterističnim kamenim fasadama, dok je unutrašnjost osmišljena kao prostran i prozračan prostor, idealan za opuštanje i uživanje.

Kad uđete, bićete očarani autentičnim šarmom i karakterom koji odjekuje u svakom uglu. Rustični kameni zidovi, drvene grede i tradicionalna arhitektura prenose vas u prošlo doba, dok pažljivo odabrani savremeni detalji obezbeđuju besprekornu mešavinu šarma starog sveta i moderne pogodnosti.

@nzmakhn a 400 year old house in the heart of Pocitelj, Bosnia 🇧🇦 perfect mix of old & new with views of the Neretva river! Home for the next couple of days 😍 #bosnia #travel #travelbosnia #pocitelj #bosniaandherzegovina #bosniantiktok #traveltiktok #travellife #traveltok #traveling #apartmenttour #airbnbfinds #fyp #interiordesign #interior #oldandnew #oldhouse ♬ Aesthetic Vibes - sxldi

Kada izađete iz ove kamene oaze, dočekaće vas pogled na veličanstvenu tvrđavu Počitelj.

U enterijeru prevladađuju jednostavne linije i prozračan prostor s detaljima upečatljivim za tradiciju Bosne i Hercegovine.

Osim enterijera, bašta s bazenom neodoljivo podseća na Toskanu, a uživanje u zalasku sunca na ovom mestu je nezaboravno iskustvo.

Stil/Zadovoljna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs