Zavirili smo u najlepše garderobere poznatih: Jednoj je veličine kao tri sobe, a druga ima specijalno dugme luksuza

Zvezde su poželele da mesto na kom će čuvati svoju predivnu odeću, bude jednako predivno.

Enterijer
Zavirili smo u najlepše garderobere poznatih: Jednoj je veličine kao tri sobe, a druga ima specijalno dugme luksuza
Foto: Printskrin@Sofia Vergara/Facebook

Kada pomislimo na garderobere poznatih ličnosti, uvek nam na pamet padnu ogromne sobe sa po sto torbi, pari cipela, narukvica, ogrlica itd.

I jeste tako, baš kao što ste pomislili da su garderoberi tako masivni i prepuni raznih modnih komada. Toliko su veliki i toliko ima unutra stvari da verovatno pojedine zvezde zaborave da uopšte određene komade i poseduju.

Više pažnje obraćamo na to kako zvezde izgledaju na crvenom tepihu ili tokom šetnje gradom, a retko razmislimo kako izgledaju mesta gde prelepu garderobu skladište.

Kako se poznate ličnosti trude da izgledaju lepo svuda, u takvom maniru su odlučili da njihovi garderoberi i budu. Ako bismo uzeli jedan pridev kojim bismo opisali izgled njihovih garderobera, to bi definitivno bio: bajkovito.

Zvezde su bile vrlo voljne da nam na svojim Instagram profilima i za emisije daju mali uvid (neke i ceo) u svoj kutak koji ih usrećuje i u kom nastaje prava magija ulepšavanja

Zavirimo u dvorac predivnih modnih komada od kojih zastaje dah, što od izgleda, što od same cene.

SERENA VILIJAMS

Vilijamsova nam je dala uvid u svoj garderober, koji uključuje "svakodnevnu odeću" organizovanu po duginim bojama, "kul haljine" sa događaja na crvenom tepihu i zavidnu kolekciju cipela i torbi.

DŽENIFER LOPEZ

Dok je isprobavala neke odevne kombinacije za vikend, Dženifer je takođe pokazala svoj masivni orman, sa vratima u ogledalu i tonom polica za svoju obimnu kolekciju tašni.

KERI ANDERVUD

Pošto je želela da pokaže koji je to najudobniji par koji ima, Keri je uspela da uslika i deo svog garderobera koji izgleda vrlo impresivno.

DŽENIFER ANISTON

Poput biblioteke, svaki deo garderobera Dženifer Aniston sadrži police, ali na kojima se umesto knjiga, nalazi luksuzna odeća i aksesoari.

KIM KARDAŠIJAN

Kao da ste ušli u neki butik. Kim Kardašijan je izgleda poželela da ostavi taj šoping utisak svaki put kada bi ušla. Minimalistički dizajn napravljen je tako da ističe garderobu i ceo fokus preusmeri u stvari.

OPRA VINFRI

Poznata TV ličnost i novinarka se kune da ne voli da se pakuje, a dok je svoju muku želela da podeli sa fanovima, otkrila je i njen predivan "ormarčić".

KRIS DŽENER

Najpoznatija mama na svetu je zajedno sa svojom prijateljicom Di Hilfiger(suprugom modnog dizajnera Tomija Hilfigera), pokazala masivni garderober koji staje u tri sobe!

MARAJA KERI

Kraljica Božića izgleda da preferira zlatne božićne detalje, a pored Božića takvu boju voli da vidi i na svojim cipelama. Da, to su sve njene cipele.

HEDER DUBRO

TV ličnost i supruga najpoznatijeg plastičnog hirurga na svetu Terija Dubroa, otkrila je da poseduje "dugme" u svom garderoberu koje kada pritisne, dobija šampanjac.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs