Unesite prirodu u svoj dom

6 načina da besplatno ulepšate dom

Čak i najskuplji nameštaj izgleda potpuno jadno kada je zatrpan bespotrebnim stvarima. Znamo da i nije preko potrebno, ali ipak, sredite svoj životni prostor, i to bez dinara
Enterijer
17:34h Autor:
6 načina da besplatno ulepšate dom

Moguće je osvežiti i ulepšati životni prostor i bez potrošenog dinara. Pred vama je nekoliko ideja, a ukoliko imate još neku, podelite je sa nama.

Razgrnite zavese, podignite roletne. Bezbrojne studije su pokazale da je ovo odličan način da popravite raspoloženje. Dašak svetlosti će istog trenutka probuditi vaš dom.

Neka vam priroda bude inspiracija. Prošetajte i pokušajte da pronađete kamenčiće, grančice, lišće, školjke (u zavisnosi od mesta u kojem živite). Sve pomenute stvari će u vaš dom uneti dašak svežine i prirode. Pored toga, ovo će vam biti i odlična vežba.

Prirodne proizvode za čišćenje (recimo, sirće i sodu bikarbonu) sipajte u lepe boce i postavite ih pored sudopera. Čak će i pranje sudova biti lakše i zanimljivije.

Kako najlakše osvežiti trpezariju? Razvucite traku od ugla do ugla i na nju okačite svoje najlepše salvete. Veoma hrabar potez koji može izgledati veoma upečatljivo.

Imate dosta knjiga? Poređajte ih po bojama. Prvo poređajte crvene pa do njih plave i na kraju žute. Ovo će vašem prostoru dati topao i dramatičan izgled.

Nemojte bacati staklene flaše. Poređajte ih jednu do druge i u svaku ubacite po jedan cvet. Efekat je apsolutno fantastičan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs