DA LI JE OVO MOGUĆE?

BEOGRAĐANIN PRODAJE GARSONJERU ZA 30.000 EVRA I SVI SU U ŠOKU: "Da li se u WC ide kod komšije ili kako?"

"Za sreću dosta je 8 kvadrata, džaba vam dvorovi i kapije od zlata!", jedan je od najorginalnijih komentara na račun garsonjere koja se prodaje za više desetina hiljada evra!

Enterijer
11:31h Autor:
BEOGRAĐANIN PRODAJE GARSONJERU ZA 30.000 EVRA I SVI SU U ŠOKU: "Da li se u WC ide kod komšije ili kako?"
Kakva je garsonjera od 8 m2 u Beogradu koja se prodaje za 30.000 evra?, Foto: Shutterstock

Svedoci smo da su cene nekretnina, posebno u prestonici, otišle u nebesa, te su vrlo često i nerealne. Upravo je nedavno naše sugrađanje šokirao jedan oglas za prodaju garsonjere od 8 m2. Naime, vlasnik je u oglašavanju istakao da je njena vrednost neverovatnih 30.000 evra, što znači da je vrednost kvadrata čak 3.750 evra.

"Garsonjera od 8 m2 + 3 m2, na visokom prizemlju stambene zgrade na Novom Beogradu, Ulica Pariske komune, uknjižena. Imovinski uredna i bez tereta. Održavana, zgrada iz 1965. godine. Blizina Studenskog grada“, stoji u opisu oglasa.

U ovaj prostor vlasnik je uspeo da smesti sve što je potrebno - krevet, šoret, orman, veš mašinu, rasklopivi sto pa čak i noćni stočić.

U oglasu je, inače, navedeno da je stan u izvornom stanju što u većini slučajeva podrazumeva da je neophodno renoviranje objekta

Beograd
foto: Profimedia

Oglas je brzinom svetlosti postao viralan, a na Tviteru su se nizali urenebsni komentari:

- Pre 20-ak godina sam tražio da iznajmim stan. Našao na Banovom brdu u Ulici kraljice Katarine, 9m2 140eur, morao sam da odem i lično vidim kako to izgleda garsonjera od 9m2 koji ima kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu. To je pakao uživo!

- Ovo je sigurno fora, nerealno mi je da ovo neko stvarno gleda da proda za ove pare.

- Ako ništa drugo, lako se ugreje...

- Moj spajz je veći!

- Ja bi se ugušila!

- Nije tako loše kao što deluje, sad vi mislite to je špajz i traže 30k za njega, ali gledajte ima i knjiga "Sleš", a i uknjiženo je, tako da...

- A u WC se ide kod komšija ili kako?

- Za sreću dosta je 8 kvadrata, džaba vam dvorovi i kapije od zlata!

- Upravo sam dobila sjajnu ideju. Imam baba-tetku koja ima čak dvoiposoban stan na Slaviji. Tražiću joj da mi prepiše WC, da ga pretvorim u garsonjeru i prodam za 30k€, dok je ovoj dami drugi korisnik Tvitera odgovorio:

- Ti bi tu bar imala nužnik, za ovu s oglasa moraju pelene da se praktikuju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs