NEVEROVARTNO

OD ORONULE I ZAPUŠTENE TERASE NAPRAVILA OAZU ZA UŽIVANJE: Neverovatna transformacija uz minimalno ulagane! (VIDEO)

Ova žena je dokazala da nije porebno puno novca da bi terasa izgledala poput onih iz magazina o uređenju enterijera

Enterijer
Autor:
OD ORONULE I ZAPUŠTENE TERASE NAPRAVILA OAZU ZA UŽIVANJE: Neverovatna transformacija uz minimalno ulagane! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Leni Lie

Leto stiže, vreme je da krenemo sa uređenjem terasa. To je mesto gde ćemo, sigurno provoditi najbviše vremena tokom toplih dana, pa zašto da on ne bude tip top skockan.

Ako vam je prva pomisao, da ali to puno košta, ovaj video će vas razuveriti. Potrebno je samo malo mašte, ideja i minimalna količina novca kako bi balkon izgledao savršeno.

Ukoliko vam manjka ideja, pogledajte kako je ova devojka uz malo truda i uz minimalan trošak uspela da skocka svoju terasu i pretvori je u pravu oazu za uživanje.

Složićete se da pločice izgledaju dosadno i nisu previše dekorativne, zato je bolja opcija podna obloga od drveta. Ova devojka je uz pomoć samo jednog paketa prekrila ceo pod terase, a ćoškove ukrasila sitnim kamenjem.

Terasa
foto: Printscreen Youtube / Leni Lie

U trenu terasa je izgledala mnogo lepše. Na terasu je unela i policu i nekoliko saksija sa cvećem. Ukoliko nemate vremena da se posvetite negovanju cveća, uvek je dobra ideja veštačko cveće.

Za dekoraciju same terase, a i kako bi se zaštitila od pogleda komšija iskoristila je obične roletne za prozore. Ovaj genijalan trik je učinio da prostor izgleda mnogo luksuznije. I za kraj veštački bršljen je zaokružio celu priču.

Terasa
foto: Printscreen Youtube / Leni Lie

U video pogledajte kako je tekao ceo proces:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs