ŠTEDE PROSTOR

U KUPATILO OD PAR KVADRATA STANE BAŠ SVE ŠTO VAM JE POTREBNO: 20 praktičnih rešenja za odlaganje stvari! (VIDEO)

Da sve bude dobro organizovano, a uvek pri ruci!

Enterijer
Autor:
U KUPATILO OD PAR KVADRATA STANE BAŠ SVE ŠTO VAM JE POTREBNO: 20 praktičnih rešenja za odlaganje stvari! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Da bi kuća bila uredna, neophodno je da svaka stvar ima svoje mesto. Naročito zahtevno za organizovanje je kupatilo. Svi želimo da ono izgleda lepo, ali i da nam sve neophodne stavari za negu i higijenu budu pri ruci.

Klasični ormani i fiokari uvek su u modi, a osim toga, postoji mogućnost kombinovanja različitih elemenata, tako da se lako prilagođavaju svačijim potrebama. Ako nemate mogućnosti da nabavite dodatne ormane, od pomoći mogu biti dodaci koji će postojeće učiniti funkcionalnijim.

DODAJTE RUSTIČNI ŠARM SVOM KUPATILU

Ako volite rustični vid dekora, možete iskoristiti drvene merdevine ili nekoliko drvenih dasaka, u kombinaciji sa metalnim korpama kako bi stvorili vrlo praktično mesto za odlaganje iznad toaleta. Mala kupatila od ovakve vrste skladišnih prostora posebno mogu imati koristi.

Kupatilo
foto: Shutterstock

OSLONITE SE NA UGRADNE POLICE

Ukoliko imate mogućnost da napravite ugradne police iznad vašeg toaleta, one će u velikoj meri doprineti tome da imate mnogo više mesta za odlaganje peškira, proizvoda za higijenu i drugih važnih stvari u vašem kupatilu. Minimalistički izgled ovih polica učiniće da vaše kupatilo deluje vrlo elegantno.

Ako imate malo kupatilo, u videu pogledajte svih 20 ideja za uređenje i sigurno ćete pronaći inspiraciju:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs