MALE A VREDNE PROMENE

Pretvorite kupatilo u zelenu oazu: Samo par tikova učiniće da prostor oživi i ponovo odiše svežinom!(FOTO)

Kupatilo je važan prostor u stanu, pogotovo ženama – i trebalo bi da deluje sveže i "pročišćeno", a to možete veoma lako postići

Enterijer
19:29h Autor:
Pretvorite kupatilo u zelenu oazu: Samo par tikova učiniće da prostor oživi i ponovo odiše svežinom!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Ideje za uređenje kupatila su brojne, ali trend da kupatilo rasteretite viška stvari, bar na vidljivim mestima i "pročistite" prostor je poslednjih godina imperativ.

Od nedavno, dizajneri su tome dodali i malo zelenila, u prirodnoj i veštačkoj formi - i to zaista deluje osvežavajuće.

Naime, postavljanje biljaka u kupatila je postalo veoma popularno, što ima smisla – jer biljke oplemenjuju prostor i daju mu vizuelnu svežinu. S obziron na to da je kupatilo svakako mesto koje treba da odiše svežinom i čistoćom, možemo se složiti da su biljke u njega itekako dobrodošle.

Takođe, pored biljaka, trend je da vaše kupatilo što više liči na zelenu oazu, pa su u enteriju počele da se koriste tapete sa motivima zelenila – i to krupnim motivima, kako bi delovale što realističnije. A i delovi kupatila oblažu se u pločice koje su dezenirane tako da podsećaju na prirodu.

Ideje kako i na koja mesta da postavite biljke u svom kupatilu ili eventualno dekorišete jedan ugao kupatila u neku drugu zidnu oblogu su brojne, a mi smo za vas izdvojili nekoliko najinteresantnijih i "najzelenijih", kao inspiraciju.

Naravno, ukoliko ste rešili da promenite kompletan imidž kupatila, tu su ideje i kako da ga dekorišete tako da izgleda kao vaša lična oaza mira i zelenila.

Dakle, možemo da zaključimo da je zelenilo u kupatilu, na ovaj ili onaj način – definitivno hit u uređenju enterijera, ali i veoma prijatna promena u odnosu na stare sive i crne verzije ove prostorije u stanu.

Srećan rad!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs