Pronašli smo idealni usisivač za svaki dom: Novi koncept čišćenja uz Samsung Jet 90 Premium

Za kuću koja blista

Enterijer
Autor:
Pronašli smo idealni usisivač za svaki dom: Novi koncept čišćenja uz Samsung Jet 90 Premium
Foto: Promo

Još od davnina, ljudi su uvek trošili mnogo vremena i energije na održavanje domova čistim i urednim. Međutim, usled konstantnog ubrzavanja načina života i povećanog obima rada, slobodnog vremena je sve manje, te iz tog razloga kompanija Samsung teži da korisnicima olakša i ubrza proces čišćenja koliko god je to moguće. Novi Jet 90 Premium usisivač održava dom besprekorno čistim uz minimalan napor korisnika, zahvaljujući digitalnom inverter motoru neverovatne usisne snage, turbo četki za skupljanje i najsitnijih čestica prašine i bateriji koja traje i do sat vremena bez potrebe za punjenjem.

Za jednostavno i brzo čišćenja svih vrsta podloga pre svega je zaslužan aerodinamični motor koji se sastoji od ultrasoničnog poklopca i difuzera za optimizaciju protoka vazduha, koji omogućava održavanje visokog stepena efikasnosti. Pored toga, Jet Cyclone sistem sadrži devet odvojenih ciklona, svaki sa trostrukim dotokom vazduha, radi smanjenja gubitka snage usisavanja i zadržavanja čestica prašine unutar usisivača. Proces čišćenja dodatno je olakšan i zahvaljujući integrisanom digitalnom displeju, koji pokazuje status uređaja poput nivoa snage ili tipa četke, te ukazuje korisnicima ukoliko je četka blokirana.

Samsung Jet usisivač
foto: Promo

Pri usisavanju i najsitnijih čestica prašine presudna je turbo četka koja se rotira i do 3.750 puta u minuti, dok glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava laku promenu smera i dopiranje i do najzabačenijih uglova. Pored toga, za lakše održavanje tvrdih podova dostupan je i opcioni čistač sa duplim podmetačima koji se vrti. Na njega se mogu nakačiti podmetači sa mikrovlaknima za višekratnu ili vlažne krpe za jednokratnu upotrebu, za istoremeno suvo i vlažno čišćenje podova. Samsung Jet 90 Premium poseduje i napredni petoslojni HEPA sistem filtriranja, verifikovan i sertifikovan od strane Britanske fondacije za alergene, koji usisava 99.999 odsto čestica prašine i alergena, a koji se kod običnih usisivača u velikom broju slučajeva vraćaju u vazduh putem izduvnog ventila usisivača.

Samsung Jet usisivač
foto: Promo

Kada završite sa čišćenjem, jednostavno odložite vaš Jet usisivač u kompatibilnu Z Station™ stanicu - elegantno dizajnirano postolje za punjenje baterije u trajanju od 3 i po sata. Reč je o bateriji izrazito velikog kapaciteta, koja održava usisnu snagu do jednog sata, što je sasvim dovoljno vremena za čišćenje čitavog doma. Na kraju, ali ne i manje bitno, Jet 90E usisivač je maltene samoodrživ – svi delovi, uključujući i multiciklonski sistem, lako su perivi, što znatno produžava životni vek usisivača.

Uz Jet 90 Premium štapni usisivač, održavanje higijene doma postaje lakše nego ikada ranije. Kombinacija naprednih performansi, elegantnog, minimalističkog dizajna i jednostavnog održavanja, omogućava korisnicima da uvek borave u čistom i zdravom okruženju, bez ulaganja prevelikog fizičkog napora i trošenja slobodnog vremena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs