neverovantno!

IMATE STAN OD 30 KVADRATA I NE ZNATE KAKO DA GA UREDITE: Ovo su pravila i rešenja! (FOTO)

Mali stanovi često su velik izazov za uređenje.

Enterijer
Autor:
IMATE STAN OD 30 KVADRATA I NE ZNATE KAKO DA GA UREDITE: Ovo su pravila i rešenja! (FOTO)
Instagram / 31kvadrat, Foto: Instagram / 31kvadrat

Treba paziti bukvalno na svaki detalj kako se prostor ne bi zagušio, a opet sve unutra mora biti maksimalno funkcionalno. Dobar raspored, dobre i višenamenske kutije za odlaganje kao i modularni nameštaj, mogu vam u tome mnogo pomoći. Optički veći, ali i prozračniji prostor dobićete sa svetlim zavesama, zidovima i nameštajem. Zavirite u ovaj preslatki stan od 31 kvadrat i uverite kako je moguće mali stan učiniti ugodnim i naoko mnogo većim.

Mali stanovi od tridesetak kvadrata čest su slučaj u velikim gradovima, a ponekad je zaista izazovno urediti ih tako da sve bude funkcionalno i estetski lepo. Vodeći se pravilima uređenja ovog stana, poenta je u mnogo svetlih detalja. Oni će vizualno povećati prostor i dati mu tu svežinu.

Uredite enterijer po poslednjim trendovima: Ove 4 boje će biti apsolutni hit u 2021. godini! (FOTO)

Ogledala i stakleni detalji stvoriće privid dubine, a veliki prozori ovde su direktna poveznica s spoljašnjim svetom.

Svećnjaci i neobične svetiljke ovom prostoru daju dašak glamura, a minimalistički komadi nameštaja savršeno se uklapaju s belim tepisima i zidovima. Minimalizam je ključan u ovakvim stanovima, a kada dolazi u kombinaciji sa skandinavskim stilom rezultat je fantastičan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs