UREĐENJE ENTERIJERA

Uredite enterijer po poslednjim trendovima: Ove 4 boje će biti apsolutni hit u 2021. godini! (FOTO)

Akcenat je na nežnim nijansama

Enterijer
Autor:
Uredite enterijer po poslednjim trendovima: Ove 4 boje će biti apsolutni hit u 2021. godini! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Baš kao i u modi, i u uređenju enterijera svake godine se menjaju trendovi. DizajnEri su ovog puta bili inspirisani nežnim tonovima, pa će tokom naredne godine i dominirati uglavnom pastelne boje.

Jarke boje definitivno padaju u zaborav, akcenat je na svedenosti. Umesto plave i ljubičaste, koje su bile izuzetno popularne ove godine, u trendu će biti mirnije note.

Ako želite da ispratite sve trendove, ovim bojama okrečite zidove vašeg doma:

1. Prljavo bela

Tačnije "taupe" nijansa će biti vrlo popularna. To je nijansa između sive i bež boje, poput neke mešavine koja je savršena boja za male prostore. Deluje interesantno, a neće vizuelno smanjiti prostor. Osim toga, slaže se uz bilo koji nameštaj.

2. Svetlo siva

Siva je uvek dobar i siguran izbor. Lako ćete uklopiti bilo koji nameštaj, a osim toga, siva izgleda elegantno. U trendu je kombinacija nekoliko nijansi sive, pa tako možete svaki zid okrečiti u drugu.

Dizajneri savetuju i kombinovanje sa bež nijansama. Ova naizgled nespojiva kombinacija, može da izgleda vrlo zanimljivo.

3. Pastelno zelena i mint

Mint boja i pastelno zelena daje dozu elegancije i glamura svakom prostoru. Osim toga, zelena boja umiruje, pa je najbolje okrečiti spavaću sobu u ovakvu nijansu.

Uz detalje u tamnijoj zelenoj boji, dobićete pravu oazu za uživanje i odmor.

4. Svetlo roze

Kao i siva i roze boja odlično izgleda u kombinaciji sa krem nijansama. Uneće toplinu u svaki dom, a prostor će izgledati prostranije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs