SPAS ZA SVAKU ŽENU

Uklonite prljavštinu,bakterije i alergene u jednom potezu:Na ovaj način će cela kuća biti besprekorno čista za tili čas!

Kolikogod pazili, mrve nekako uvek nađu put do poda

Enterijer
12:58h Autor:
Uklonite prljavštinu,bakterije i alergene u jednom potezu:Na ovaj način će cela kuća biti besprekorno čista za tili čas!
Foto: Promo

Ako bismo pitali žene koji je to kućni posao koji najmanje vole, to bi definitivno bilo usisavanje. Ne prođe ni dan da nije potrebno pokupiti mrve od hrane sa poda. Dovoljno je da prošetate obuveni i neminovno je da će prljavština završiti na podu vaše kuće. Ako imate malo dete ili kućnog ljubimca ponekad je potrebno usisavati i 2 puta dnevno.

Ljubimci ostavljaju dlake svuda za sobom, na krevetu, tepihu, podu, a naročito u jesenjem i zimskom periodu kada im dlaka postaje gušća.

Da bi dom bio potpuno čist, a sve bakterije i grinje uklonjene, nakon usisavanja potrebno je pod prebrisati i vlažnom krpom i nekim sredstvom za čišćenje. Sve ovo je zamorno i oduzima mnogo vremena, pa ne čudi što je održavanje čistoće prava noćna mora mnogima.

Na svu sreću, kompanija Philips je napravila bežični štapni usisivač koji ima sposobnost i mokrog brisanja, a u samo jednom potezu usisava i briše podne površine, ali i uklanja prljavštinu sa nameštaja i tepiha. Reč je o SpeedProAqua 3u1 usisivača koji ćete sigurno obožavati.

Philips usisivač, Philips Speedpro Aqua
foto: Promo

Ne samo da će duplo skratiti proces čišćenja, već će i ukloniti i do 99 % bakterija, a to će posebno značiti osobama koje su sklone alergijama ili imaju osetljivu kožu. Ne samo da je saveznik čistog doma, već i vašeg zdravlja.

Philips ApeedPro Aqua 3u1 kreiran tako da lako zalazi i do najnedostupnijih delova, pa možete biti sigurni da će ukloniti aposlutno svu prašinu i nečistoću iz doma. Posuda za prašinu i sam motor su pozicionirani u vrhu usisivača, čime se omogućava fleksibilnije rukovanje i zavlačenje cele štapne drške do nepristupačnih delova, kao što su uglovi soba, plafona ili delovi ispod niskog nameštaja do kojih je sa običnim usisivačem nemoguće doći. Nastavci koji dolaze uz usisivač će dodatno olakšati sam proces čišćenja. Prljavština se skadišti u plastičnoj posudi koja se lako pere.

Philips usisivač, Philips Speedpro Aqua
foto: Promo

Philips SpeedPro Aqua 3u1 koristi PowerCyclone 7 tehnologiju za visoke performanse usisavanja. Usisni nastavak od 180 stepni je dizajniran za precizno usisavanje, sa svh strana, pri svakom pokretu. Led svetla koja se nalaze na usisnom nastavku svetle u mraku i otkrivaju i najskriveniju prašinu. Osim toga ima i ručni nastavak sa kojim možete čistiti nameštaj, a dobro će doći i za usisavanje kola.

Philips usisivač, Philips Speedpro Aqua
foto: Promo

Nema više muke ni sa kablovima - Philips SpeedPro Aqua 3u1 je bežičan, a lak je za odlaganje i čuvanje, i može se držati bilo gde. Litijum-jonske baterije omogućavaju do 50 minuta kontinuiranog rada Philips SpeedPro Aqua 3u1 usisivača u normalnom i do 22 minuta u turbo načinu rada.

Kao što smo već pomenuli, ovaj usisivač ima i sposobnost mokrog brisanja, što će vam uštedeti dosta vremena. Jedinstveni sistem usisavanja i vlažnog brisanja reguliše ispuštanje vode radi održavanja optimalne vlažnosti za sve vrste tvrdih podloga tokom celog postupka čišćenja.

Krpice od mikrofibera koje se ovom prilikom koriste mogu da se skidaju i peru u mašini, pa je nakupljanje i dalje raznošenje nakupljenih nečistoća isključeno.

Philips SpeedPro Aqua 3u1 bežični usisivač menja sve uređaje koje imate za čišćenje i definitvno je najbolji saveznik besprekorno čistog doma.

Philips usisivač, Philips Speedpro Aqua
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs