SPAS ZA SVAKU ŽENU

Na ovaj način će dom biti besprekorno čist u svakom trenutku: Uklonite bakterije I nečistoću u samo jednom potezu!

Imamo savršeno rešenje uz koje će kuća biti besprekorno čista za tili čas

Enterijer
Autor:
Na ovaj način će dom biti besprekorno čist u svakom trenutku: Uklonite bakterije I nečistoću u samo jednom potezu!
Foto: Shutterstock

Iako svi volimo da nam kuća bude blistava, sigurni smo da je malo osoba koje istinski uživaju u čišćenu kuće, a naročito u usisavanju.

Koliko god pazili i vodili računa, mrve lako nađu put do poda, pa je svakodnevno usisavanje neophodno. Ako imate malu decu, ovo postaje posao koji mora da se ponavlja i nekoliko puta u toku dana.

Gotovo svi ulazimo u kuću obuveni, a to je siguran način da se unesu i bakterije u dom. Oni koji imaju kućne ljubimce dobro znaju koliko dlaka ostavljaju na nameštaju, tepisima i parketu, a naročito u jesenjem i zimskom periodu.

Iz svih ovih razloga, čišćenje je definitivno nezaobilazan svakodnevni posao, mnogima dosadan i zamoran. Međutim, pronašli smo rešenje uz koje je održavanje kuće mnogo lakše, brže i jednostavnije.

Usisavanje je noćna mora za se one koji još uvek nisu otkrili Rowenta Steam & Clean RY8561 paročistač.

Naročito će biti koristan onim osobama koje su podložne iritaciji ili imaju osetljivu kožu koju grinje i bakterije nadražuju, jer ovaj paroćistač eliminiše 99,9 odsto bakterija i to na potpuno prirodan i zdrav način, samo snagom pare, bez ikakvih hemikalija koje štetno utiču na zdravlje i okolinu.

foto: Promo

Sledeća karakteristika Rowenta Steam & Clean RY8561 će vas posebno oduševiti. Ovaj multifunkcionalni pomoćnik dvostruko štedi vreme, jer ima sposobnost i mokrog brisanja. Zahvaljujući pari, istovremeno dubinski usisava i čisti sve vrste podnih površina, dezinfikuje I čisti tapacirani nameštaj I zavese. Za vrhunski rezultat zadužena je i napredna Cyclonic tehnologija omogućava visok nivo odvajanja vazduha i prašine.

Čišćenje teško dostupnih mesta više neće biti ni najmanji problem, jer Rowenta Steam & Clean RY8561 paročistač ima brojne nastavke i usmerivač pare. Sa lakoćom ćete moći da očistite baš svaku površinu u domu, od prozora i ogledala, preko podova kupatila, kuhinje i ostalih prostorija do tapaciranih površina na nameštaju.

Uz Rowenta Steam & Clean RY8561 ne morate da brinete da će se neka od površina oštetiti, jer se dizajniran za čišćenje svih perivih površina.

Ovde nije kraj svim prednostima koje ima Rowenta Steam & Clean RY8561 paročistač. Zbog oblika i male težine vrlo je lak za odlaganje, ali i održavanje.

Uz Rowenta Steam & Clean dolaze i efikasne, otporne krpe od mikrofibera namenjene pranju podova i veoma zaprljanih površina i tvrdih fleka, koje su perive u mašini i mogu se ponovo upotrebljavati.

Osim što čini kuću savršeno čistom, ovaj paročistač čuva i zdravlje jer, kao što smo već napomenuli, ubija čak do 99,9 posto bakterija u domu.

Dovoljno je razloga da se ovaj multifunkcionalni saveznik čistoće već danas nađe u vašem domu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs