Iskustvo

Besprekorno čist dom u jednom potezu: Kako sam jednom zauvek prestala da gubim vreme na beskrajno ribanje i usisavanje!

Na svu moju muku, dozvolili smo da nas deca ubede da kupimo psa, pa nam je kuća bila i puna dlaka, a mrvice koje su moja deca svuda ostavljala kao Ivica i Marica u priči, zajedno su mi postale noćna mora

Enterijer
Autor:
Besprekorno čist dom u jednom potezu: Kako sam jednom zauvek prestala da gubim vreme na beskrajno ribanje i usisavanje!
Foto: Promo

Za mene je čista kuća uvek bila ogledalo mog unutrašnjeg stanja. Nisam mogla da budem raspoložena ni da odmaram kod kuće ako mi tepisi i podovi nisu usisani, prašina prebrisana, paučina opajana. Tu "pedanteriju" sam nasledila od majke i jednostavno je postala deo mene.

A onda sam se udala i dobila decu. U početku sam nekako sve stizala, ali kako su se obaveze gomilale, nešto je moralo da počne da trpi – nisam dozvolila da to bude moje vreme sa decom nakon radnog vremena, pa je, logično, višesatno redovno čišćenje moralo da padne u drugi plan.

To mi se nikako nije sviđalo, ne samo zbog moje navike, već i zbog toga što deca, a ni mi odrasli ne treba da boravimo u prostorijama sa prašinom, skirvenim bakterijama... Na svu moju muku, dozvolili smo da nas deca ubede da kupimo psa, pa nam je kuća bila i puna dlaka, a mrvice koje su moja deca svuda ostavljala kao Ivica i Marica u priči, zajedno su mi postale noćna mora.

Sve češće sam dosađivala mužu da mora da mi pomogne, da jednostavno ne možemo tako da živimo, da kuća mora da bude čista pre svega zbog zdravlja svih nas. Lenčuga kakva jeste, rešio je da me obraduje za rođendan – umesto da se uhvati krpe i metle zajedno sa mnom, rešio je da nam kupi nekakvo čudo tehnike.

Kad mi je doneo ogromnu kutiju sa mašnom, nisam mogla ni da pretpostavim šta je unutra. Kad sam skinula papir i ugledala natpis Speed Pro Aqua, oduševila sam se više nego da mi je kupio dijamantski nakit (o da, žene koje obožavaju blistavu čistoću znaju o čemu pričam!).

Philips usisivač, Philips Speedpro Aqua
foto: Promo

Malo je reći da me je ova sprava oduševila i "kupila" na prvo korišćenje! Philips Speed Pro Aqua je 3 u 1 pomoćnik kojeg se nikada ne bih odrekla, jer mi pruža sve ono što mi je potrebno, za trostruko manje vremena!

Ovo nije običan usisivač, ovo je jedinstveni spoj usisavanja, mokrog brisanja i ručnog usisivača u jednom uređaju, koji mi omogćava da celokupno čišćenje od poda do plafona obavim u jednom potezu! Jednako je efikasan na tvrdim površinama i mekim tepisima, fleksibilan, jednostavan i praktičan za upotrebu!

Philips Speed Pro Aqua ima usisni nastavak od 180°, što znači da istovremeno skuplja prašinu sa prednje i sa bočne strane, a poseduje i LED osvetljenje koje otkriva skrivenu prašinu i prljavštinu! Može da radi do 50 minuta bez prekida, što je sasvim dovoljno da pospremite čitav dom, uključujuči i teško dostupne površine, a poseduje i malu turbo četku koja mi je pomogla da se konačno rešim svih dlaka koje naš kućni ljubimac svuda ostavlja za sobom.

Ovo su najveće prednosti fenomenalnog Spreed Pro Aqua uređaja:

  • nije potrebno izvlačiti kabl, tražiti utičnicu ili razvlačiti cevi i crevo
  • sistem za brisanje koji se lako pričvršćuje i skida
  • ima dve postavke – standard i turbo
  • za čas se transformiše u ručni usisivač koji možete korsistiti u kući ili u kolima
Philips Speedpro Aqua
foto: Promo

Da sve bude još bolje, ovo čudo tehnike se veoma lako održava – posuda za prašinu se brzo i lako prazni, a filteri se mogu prati i upotrebljavati više puta.

Ako i vi želite da vam cela kuća bude cakum-pakum za tili čas, bez gomile uređaja i pomoćnih sredstava za čišćenje, od srca vam preporučujem Philips Speed Pro Aqua! Kad ga jednom probate, više nikad nećete koristiti nijedan drugi uređaj za čišćenje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs