Pogledajte i uverite se sami

Zašto je crvena boja najbolja ideja za uređenje kupatila: Prosto savršeno! (FOTO)

Iako nije tako česta pojava u kupatilu, crvena boja zaista može da probudi usnulo kupatilo nezavisno od stila koji se kroz njega proteže

Enterijer
Autor:
Foto: Shutterstock

Crvenu boju češće srećemo u dnevnoj i spavaćoj sobi, ali ova energična i živahna boja može biti fantastična ideja za dekor kupatila. Ako se ne plašite crvenog kolora, pokazaćemo vam danas kako da ga primenite u svom kupatilu.

 

Nijanse crvene boje i njihov odnos

 

Crvena boja nam dolazi u zaista mnogo impresivnih nijansi – od jarko crvene, preko bordo do gotovo braon nijansi. Vaš izbor može biti bilo koja od ovih nijansi, jedinstvena ili u kombinaciji dva crvena tona, svetlijeg i tamnijeg.

 

Kako urediti enterijer sa crnim zidovima, da ne izgleda morbidno i mračno: Na ovakvoj sobi svako će vam zavideti! (FOTO)

Jednobojni prostori su aktuelan trend kom se mnogi prepuštaju, a sve što treba da odlučite je koliko ćete crvene boje koristiti u prostoru. Ako zaista uživate u ovoj boji, odvažite se i koristite je da obavijete celo kupatilo. Ako se tek zaljubljujete u nju, neka to budu manje površine – jedan zid, crveni lavabo, kada ili prostor tuš kabine.

 

Crveni dekor

 

Kako bi dekorisali svoje kupatilo u crvenom tonu možete odabrati crvene pločice sa lepim uzorkom, viseće crvene lampe, zavese za tuš kabinu u crvenoj boji, peškire i podne prostirke, kao i okvire ogledala u ovoj nijansi.

 

5 detalja u domu koji do tančina otkrivaju karakter: Odaju vaše osobine, hteli to ili ne!

Crvene police i ormarići u kupatilu takođe su vrlo privlačna ideja, naročito ako je vaše kupatilo u neutralnom koloru. Crvena boja se idealno slaže sa crnom, belom, zlatnom, srebrnom i kombinacijama navedenih boja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs