pogledajte

Vivijen Vestvud (79) otvorila vrata svog doma u Londonu: Prelepa bašta i kreativni haos! (FOTO)

Slavna dizajnerka koja u Londonu živi s dečkom, umetnikom Andreasom Kronthalerom, otkrila je delić doma koji izgleda iznenađujuće normalno, ali ipak, tu je ta razigrana kreativnost koja karakterizuje i njene kreacije

Enterijer
09:24h Autor:
Vivijen Vestvud (79) otvorila vrata svog doma u Londonu: Prelepa bašta i kreativni haos! (FOTO)
Vivijen Vestvud, Foto: Shutterstock

Vivijen Vestvud (79) živi s 54-godišnjim dečkom Kronthalerom u klasičnom stanu, u Londonu, a imaju i mali vrt u kojem uzgajaju ruže i drugo šarenoliko cveće.

Kristijan Dior nije podnosio ovakav tip žene: Prezirao je svaku koja se ponašala ovako!

Inače, bogatstvo slavne dizajnerke procenjuje se na više od 40 miliona evra, ali njen stan u kvartu Klapamu deluje potpuno normalno.

Upoznajte istinskog genija: Evo zašto holivudske dame na crvenom tepihu izgledaju kao princeze iz bajke!

Vivijen Vestvud je poznata po ekscentričnom dizajnu i ekspresivnim kreacijama pa je u jednom od intervjua objavila da kod kuće nema ni televizor.

Ralf Loren (80) u ludom svetu mode uspeo da sačuva zdrav razum, brak i porodicu: Evo kako mu je to pošlo za rukom! (FOTO)

U svakom slučaju, prostorije deluju jako životno, gotovo zatrpano, a u fokusu je sama autorka, sređena za fotografije koje je na svoj Instagram stavio njen partner Andreas.

Kralj visokih potpetica poručuje: Ovo je jedini model sandala koji vam je potreban ovog leta! (FOTO)

I kod kuće oblači svoje kreativne komade, kombinuje razne teksture, frizure i šminku. Inače, osim njenih kostima, hit su i parfemi ali i cipele koje karakterišu njen teatralan stil.

Najintrigantnija dama u modnoj istoriji: Ko je bila muza Iv Sen Lorena koju je obožavao čitav modni milje Pariza? (FOTO)

Vivijen je jedna od dizajnera koje se drži svoje priče godinama, ima prepoznatljiv stil, neverovatno je kreativna i odlično manipuliše konstrukcijom i siluetom.

Očigledno je da njena umetnička duša uživa u svakodnevnim stvarima kao što je normalan život i bašta u kojoj ponosno uzgaja više vrsta cveća, objavio je Dejli Mejl. Inače, slavna britanska dizanjnerka već decenijama učestvuje u raznim svetskim akcijama i projektima koji se zalažu za ekologiju i održivost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs