Dečja soba kao iz bajke: Kutak u kome se lepše mašta...

Soba vaših mališana može biti uređena tako da imaju osećaj kao da su u pravoj pravcatoj bajci

Enterijer
Autor:
Dečja soba kao iz bajke: Kutak u kome se lepše mašta...
Foto: Shutterstock

Prostor u kome vreme provode vaši mališani trudite se da uredite što je lepše moguće. U skladu sa tim da li imate devojčicu ili dečaka – ili oboje, i dekor bi trebalo prilagoditi tome, kako po bojama, tako i u nameštaju, boji zidova i ukrasima.

Takođe, veoma je važno voditi računa o uzrastu deteta, jer oni vrlo brzo prerastu krevetac i period pelena, a još brže pređu put od plišanih meda do Spajdermena i trkačkih automobila ili od lutkica do šminkanja. S tim u vezi, pri uređenju enterijera dečje sobe treba voditi računa o uzrastu deteta.

Međutim, bilo da su u pitanju dečaci ili devojčice, neke od ideja za uređenje dečje sobe toliko su neodoljive da roditelji ponekad prosto ne mogu da se odluče. S razlogom, jer ove sobe zaista deluju bajkovito.

Ukoliko težite da svojim mališanima u stanu napravite modernu bajku i kutak u kome će slobodno maštati o Nedođiji ili Maloj sireni, ali u isto vreme imati udoban i praktičan kutak za spavanje, igru, učenje i odmor – evo nekoliko ideja kako biste mogli da opremite dečju sobu.

Nadamo se da ćete među ovim predlozima pronaći inspiraciju za savršen kutak za vaše dete!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs