Predlozi

Sredite kuću uprkos dečijim igračkama!

Ukoliko imate decu, sigurno su vam podovi prekriveni igračkama. Iskoristete oluke, kutije od žitarica, plastične korpe kako biste eliminisali nered
Enterijer
20:48h Autor:
Sredite kuću uprkos dečijim igračkama!
Foto: Thinkstock

Deca sa sobom donose pregršt divnih stvari u životu, ali jedna od negativnih je nered kojem nema kraja i konca. Često ćete biti beznadežni kada se osvrnete i na sve strane vidite milione i milione igračaka. Za sve one koji znaju o čemu pričamo, evo par saveta kako da srede taj nered:

Sto i ormančić u jednom

Veoma praktičan dodatak sobici svakog deteta je ormančić-stočić. Kada je zatvoren koristi se kao tabla i za uredno čuvanje boja. Otvoren je super za stvaranje umetničkih dela.

Organizovane bojanke i papiri

Iskoristite postolje za sušenje sudova kao organizator bojanki i bojica. Jednostavna, a fantastična ideja.

Orman na sklapanje

Ovaj jednostavan dodatak je koristan za lakši pristup odeći i može se lako pretvoriti i u tvrđavu – samo prebacite čaršav.

Korisne korpe

Ubacite najobičnije plastične korpe u okvir starog ili novog ormana i dodajte kupatilu koristan prostor za veš ili peškire. Možete ovo rešenje iskoristiti i u dečijoj sobi za organizaciju igračaka.

Organizacija kablova

Sredite kablove jednostavnim sistemom – uz pomoć kartonskih rolni. Možete ih i ukrasiti lepljivom trakom.

Ormančić od stolice

Iskoristite barsku stolicu za organizaciju. Okrenite je naopako tako da vam njene noge sada predstavljaju kao neku vrstu pregrada.

Igračke i knjige na točkovima

Olakšajte detetu posao organizovanja tako što ćete mu napraviti korisnu kutiju na točkovima. Moćiće da je vuče sa sobom po kući i sakupi svoje blago.

Oluci za knjige

Iskoristite oluke za organizaciju dečijih knjižica. Nikada ne biste ni pomislili da bi oni mogli da posluže i u ovu svrhu.

Organizator na sprat

Iskoristite stare plehove i drvene svećnjake za preslatko i korisno postolje na sprat.

Sređene fioke

Iskoristite kutije od cerealija za organizovanje fioke uz dodavanje malo ukrasnog papira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs