U toplini doma

Zavirite u porodični album Džesike Simpson (FOTO)

Svoje najintimnije trenutke sa decom i verenikom Enrikom Džonsonom, poznata pevačica podelila je sa fanovima putem društvene mreže Instagram
Vaše dete & vi
00:12h Autor:
Zavirite u porodični album Džesike Simpson (FOTO)
Foto: Instagram / Jessica Simpson
1 / 4 Foto: Instagram / Jessica Simpson

Džesika Simpson i njen partner Enrik Džonson uživaju u igri sa svojim mališanima – jednoipogodišnjom ćerkicom Maksvel i sedmomesečnim sinom Ejsom, što potvrđuju fotografije koje je ova svetska zvezda postavila na svoj Instagram profil, piše Yumama.com.

Od kako je pre 19 meseci postala majka, Džesika ne skriva svoju sreću i veoma često u javnosti govori o lepim porodičnim trenucima i danima ispunjenim radošću. Jedino što joj još trenutno nedostaje je to da svoju tri godine dugu ljubav sa bivšim igračem NFL-a, Enrikom Džonsonom, kruniše brakom. Datum venčanja pomeran je već nekoliko puta, za šta s glavni "krivci" dve trudnoće, ali i kilogrami koji su ostali nakon njih.

"Trudnoće su me totalno izobličile, u prvoj sam dobila 27 kilograma, a u drugoj 15. Daću sve od sebe da se vratim u formu pre svadbe i uspem da se uvučem u venčanicu", nedavno je, kroz smeh, izjavila ova poznata pevačica.

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs