Pogledajte

Godinama bila u dugovima, a sada živi u luksuzu zahvaljujući ovom sistemu: Majka šestoro dece otkriva kako da uštedite pri kupovini namirnica!

Uz brigu o svoje šestoro dece Džordan nekako stigne i da vodi blog putem kojeg svoje pratioce, čak 415 hiljada njih, uči štednji, planiranju budžeta i trikovima za funkcionalno domaćinstvo

Porodica 13.01.2019. - 18:24h Autor: miss7
Foto: Instagram Printscreen / funcheaporfree

Blogerka Džordan Pejdž je poznata po svom brendu koji se zove Fun, Cheap or Free (Zabavno, jeftino ili besplatno). Za razliku od mnogih kolega, ona je majka šestoro dece, a svoje pratioce uči štednji i pametnoj kupovini. Video u kojem pokazuje način na koji ona kupuje mogao bi da nas nauči mnogo toga.

 

Uz brigu o svoje šestoro dece Džordan nekako stigne i da vodi blog putem kojeg svoje pratioce, čak 415 hiljada njih, uči štednji, planiranju budžeta i trikovima za funkcionalno domaćinstvo. Osim toga, svoje veštine je pretočila u uspešan biznis.

 

Ima 40 godina, 10-oro dece i savršen izgled: Svaki dan stiže da čita i vežba, a ovo je njena jutarnja rutina! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Jordan Page | Hey Freebs! (@funcheaporfree) on

Duhovita, realna i brutalno iskrena Džordan nesebično deli svoje trikove vezane za štednju, a u moru veoma poučnih videa ističe se jedan koji se učinio veoma zgodnim i funkcionalnim.

 

U videu ''Trikovi za kupovinu namirnica! Uštedi mnogo novca bez kupona'' pokazuje trikove koje definitivno treba da implementiramo u naš svakodnevni život:

 

Majka šestoro dece ima rešenje: Ovi trikovi mi uvek pomažu da uštedim novac do Božića!

1. Izbegavajte već spakovano voće i povrće

 

Jabuke u kesi su jeftinije od jabuka koje morate sami da spakujete? Paaa... Džordan Pejdž kaže da je to samo opšti utisak koji steknemo kada vidimo kilo ili dva jabuka na gomili. Ona savetuje da pogledamo razlike u ceni i napravimo računicu na licu mesta. Šanse da će jabuke koje morate sami da spakujete biti jeftinije od već spakovanih su velike. Razlika od nekoliko dinara možda se ne čini velika, ali dinar po dinar - i skupi se.

 

2. Recite NE već naseckanom voću i pripremljenim salatama

 

U iskušenju ste svaki put kada vidite fino i pravilno naseckano voće upakovano u plastičnu kutijicu? Zaboravite na to i secite svoje voće sami jer cene znaju da budu višestruko povišene. A kod kuće sigurno imate nož ili barem oštre zube! Osim toga, pomislite samo na količinu hemikalija koja je potrebna da voće zadrži svoj svež izgled.

 

Ima 44 godine, majka je troje dece, a izgleda top: Ovo je njen ritual zaslužan za mladolik izgled! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Jordan Page | Hey Freebs! (@funcheaporfree) on

3. Namirnice sa kratkim rokom trajanja kupujte samo ako ćete ih iskoristiti isti dan

 

Mnoge stvari snižene su jer im je rok trajanja pri kraju. U iskušenju smo da ih kupimo, iako nam nipošto nisu bile u prvobitnom planu. Ipak, mnoge od tih stvari uzmemo i zaboravimo sve dok frižiderom ne krene da se širi čudan miris. Džordan kaže da je takve stvari dopušteno kupiti samo ako nameravamo da ih iskoristimo isti dan. Jer kasnije ćemo na njih zaboraviti!

 

4. Poznato ime brenda često donosi i višu cenu

 

Kupujete samo skupu italijansku testeninu jer verujete da joj zaista nema dobre zamene? E, pa, Džordan kaže (a i svako od nas može da potvrdi) da stvari manje poznatih brendova znaju da budu podjednako ukusne. Dakako, neke neće ispuniti očekivanja, ali jako je bitno isprobati, raspitivati se i slušati preporuke ljudi oko vas. Fine etikete ne znače nužno i bolji kvalitet!


Otac troje dece lupio, pa ostao živ: Moja žena uživa u životu! Po ceo dan samo odmara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Jordan Page | Hey Freebs! (@funcheaporfree) on

5. Organsko gotovo uvek znači skuplje

 

Hrana organskog uzgoja je dragocena i zaista mnogo znači ljudskom organizmu. Ipak, kada se neka namirnica u prodavnici označava kao ''organska'' to nužno znači da je i skuplja. Osim toga, za brojne namirnice nikada nećete saznati jesu li uopšte organske.

 

6. Pazite na veličinu pakovanja

 

Sigurno ste već čuli da veća pakovanja znače i jeftiniju cenu. Zašto je jeftinije? Iako je cena jednog kilograma vidljivo niža, dva kilograma su često tek  neznatno skuplji, a količina je - dvostruka!

 

Psiholog Mihail Labkovski: Ovo svaka majka mora da zna kada vaspitava kćerku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Jordan Page | Hey Freebs! (@funcheaporfree) on

7. Kupite više stvari koje su na sniženju

 

Mnoge namirnice poput brašna, mleka, pirinča ili testenine često znaju da budu na odličnim akcijama. Tada se naprosto isplati da ih kupite. Da, trenutni račun možda će ispasti nešto viši, ali dugoročno štedite jer trajne namirnice nećete kupovati po standardnim cenama. Dok se namirnica potroši, sigurno ćeš naići na novo sniženje. Džordan se uvek vodi pravilnom ''Jedan za sada, dva za kasnije''. I tako štedi hrpu novca!

8. Stvarno gledajte letke sa akcijama

 

Aplikacije ili letci s akcijama su, ako pitate Džordan, savršeno korisni. Ona uvek prati gde je šta na sniženju i baca se u potragu za namirnicama koje su joj potrebne na mestima gde su snižene. Istina, ova metoda troši vreme. Ali štedi novac!!! A to je poenta, zar ne?

 

Majka sam troje dece i vodim ljubav baš svaki dan: Evo šta je to promenilo u mom braku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...