Ispovest

Majka sam troje dece i vodim ljubav baš svaki dan: Evo šta je to promenilo u mom braku!

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo me je zabrinjavati.

Ljubav i zavođenje
15:31h Autor:
Foto: Printscreen Instagram / brittanyherself

Britani Gibons, spisateljica i majka troje dece uvek je bila gojazna i sebe smatrala osobom bez seksepila. Međutim, kada se jednog dana pogledala u ogledalo, nešto se prelomilo. Odlučila je da praktikuje seks svaki dan, 365 dana godišnje, pa šta bude.

 

Ova odluka vas je sigurno iznenadila, a evo šta ona kaže. Ovo je njena ispovest:

 

"Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Šta moja mama radi u kupatilu?". Od tog trenutka nisam želela biti gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

 

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo me je zabrinjavati. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora sa prijateljicom koja je to isto radila, ama baš svake noći.

 

Srbin Žika o carstvu bordela: Doživeo sam sve ono što sam mislio da je dostupno samo milijarderima i šeicima!

 

A post shared by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam "Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena". Bez obzira, želela sam da se samo izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

 

Prolazili su meseci i ja sam se tome počela radovati. Seksali smo se i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

 

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije.

 

Radim u industriji za odrasle i moram nešto da priznam: Olakšala sam dušu, a vi ste sigurno iznenađeni!

 

A post shared by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

 

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, jednostavno, osećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila", završava svoju ispovest ova žena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...