zaboravili je najbliži

Srce će vam se stegnuti: Ispovest žene kojoj je umro muž, a svi joj okrenuli leđa!


Godinama je bila oslonac svima u porodici, pomagala ćerki nakon razvoda, a onda kad je svima krenulo u životu, ostavili su je i zaboravili

Porodica
16:29h Autor:
Srce će vam se stegnuti: Ispovest žene kojoj je umro muž, a svi joj okrenuli leđa!
Foto: Profimedia

Iako je prema svima u porodici bila oslonac i podrška, jednojženi koja je godinama bdila nad psihički obolelim mužem, u jednom trenutku svi su joj okrenuli leđa.

Razočarana i nemoćna da bilo šta promeni, obratila se za pomoć portalu.

Poštovani Melvudine,

"Imam 61 godinu. Muž mi je umro pre šest godina, a bio je godinama psihički bolesnik. Imam ćerku i sina. Ćerka se razvela odmah posle rođenja unuke. Pomagala sam joj oko svih problema, mada ona ne misli tako.

Sad ona vrlo malo sa mnom komunicira, tu i tamo kakva kratka poruka. Tako isto i unuka.

Sa sinom sam u nešto boljim odnosima, ali ni on ni snajka baš nemaju vremena. Unučice od sina viđam vrlo malo. Želela sam više vremena da provodim s njima, ali sam pristala na takvo druženje da se snajka i sin ne bi svađali.

Ispovest novopečene mame koja će vas ostaviti bez reči: Bilo mi je teško, ali ove 3 reči su me izvukle!

foto: Profimedia

Najviše što želim u životu je da moja deca budu dobro. Sad živim s majkom kao podstanar. Ni sestre ne dolaze kod mene, s majkom se čuju telefonom, a svu brigu o mami prepustile su meni".

Odgovor:

Draga gospođo, najbliži su vam okrenuli leđa, pa čak i sestre, bez obzira na to što se brinete o majci. Vidim da ste korektni, ali svi mi grešimo, pa tako i vi. Niste se postavljali borbeno, bili ste na usluzi svima koji su vam trebali.

Sad kad svi žive bolje, više im niste bitni. Ćerka je uvek bila pomalo posesivna, a vidim da ste vi do sada imali velike probleme u životu i da ste puno propatili. Sad treba da mislite samo na sebe.

Ne zovite decu prvi i ne molite ih. Vidim da vam nedostaju, ali vama je sad velika briga majka. Vidim da će s vremenom sve doći na svoje mesto. Probajte se što više da odmarate, opustite se i čuvajte zdravlje.

Imunitet i zdravlje su vam oslabljeni, uzimajte vitamine. Zapamtite da ste sad sami sebi najpotrebniji. U naredne četiri godine ostvarićete sve svoje želje.

Šokantna ispovest prevarenog mladića: Uhvatio sam devojku u akciji sa mojom majkom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs