Potpuno bizarno

Majka šokirala priznanjem: Stalno se kupam gola sa svojim sinovima, svi uživamo u tome! (VIDEO)

Majka dvojice dečaka je priznala da se stalno kupa sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina. Njeno priznanje na televiziji šokiralo je mnoge roditelje, koji su je osudili zbog ovog postupka

Porodica
Autor:
Majka šokirala priznanjem: Stalno se kupam gola sa svojim sinovima, svi uživamo u tome! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / This Morning

Mnogi roditelji provode previše vremena pitajući se da li je okrutno da pošalju dete u krevet gladno, ako je ono odbilo da jedete, ili da li bi trebalo da cele noći spava u svom krevetu, bez prelaska kod njih.

Zapravo, roditeljstvo se smatra najtežim poslom, te mnoge mame i tate stalno presipituju odluke dok ne shvate šta je najbolje za njih i decu.

Kako roditelji sistematski uništavaju svoju decu: Ovako nastaju nesposobni ljudi!

foto: Printscreen Youtube / This Morning

Jedno pitanje koje je nedavno pokrenulo pravu debatu na internetu krenulo je od majke koja je kazala da stalno se kupa gola sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina.

Majka dvoje dece, Loren Libert iz Londona otkrila je u emisiji "This morning" da se stalno kupa sa svojim dečacima i da u tome ne vidi ništa loše.

"Ako su oni srećni, onda sam i ja. Zajedničko kupanje imamo jednom nedeljno. U našoj kući to nije velika stvar, radimo to godinama. Svi uživamo u tome. Imamo malo kupatilo i ponekad se svo troje stisnemo zajedno. Nekad čitamo časopise, nekad samo razgovaramo. Ostanemo tako nekih dvadeset minuta", ispričala je ona.

Roditeljstvo na malo drugačiji način: Slavni par ostavlja decu bez nasledstva, razlog je sjajan! (FOTO)

Libert, koja se seća da je u detinjstvu praktikovala kupanje sa svojom majkom, kaže da je to sasvim prirodno i nema čega da se stidi.

"U našoj kući je to sasvim normalno. Šta ima prirodnije od toga da si go u svom domu? Nemamo čega da se stidimo, ne vidim što je loše u tome. Zašto bismo se stideli naših tela i skrivali ih jedni od drugih", zaključila je ona.

Zaposlena majka šestoro dece ima uvek besprekorno sređenu kuću: Ovo su njene cake! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs