Bile su već odustale

One su dokaz da nikad nije kasno: Poznate žene koje su rodile posle četrdesete!

Trudnoću su doživele kao najlepši dar sa neba

Porodica
Autor:
One su dokaz da nikad nije kasno: Poznate žene koje su rodile posle četrdesete!
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Da nikada ne treba gubiti nadu kada je reč o trudnoći i majčinstvu, pokazale su ove svetski poznate žene. Neke od njih mislile su da su neplodne i da nikada neće imati potomstvo, pa su trudnoću doživele kao najlepši dar sa neba!

Suzan Sarandon

Ova američka glumica ima troje dece i sve ih je rodila "kasno" - sa 39, 42 i 45 godina. Kada je bila mlada, lekari su joj rekli da je neplodna pa kontracepciju nije koristila godinama. Ali, jednog dana menstruacija joj je izostala i shvatila je da je trudna. Bila je presrećna. Tada je rekla da je jača od bilo kakvih dijagnoza.

5 stvari koje deca nasleđuju direktno od majke: Očevi nemaju nikakav uticaj na ovo!

foto: Profimedia

Keli Preston

Ona je dete rodila kada je imala 47 godina. Ova američka glumica u braku je sa Džonom Travoltom. Njihov sin Džet je poginuo, a rođenje Benjamina nakon te tragedije bilo je za njih kao početak novog života. Imaju i ćerku Elu.

foto: AP / Chris Pizzello

Selin Dion

Pevačica je prvog sina Rene-Čarlsa rodila kada je imala 33 godine, a blizance Edija i Nilsona u 42. godini. Dobila ih je nakon što je šest puta bila na vantelesnoj oplodnji.

Nakon razvoda ostala sa dugom od 150.000 dolara: Kako je samohrana majka psovanjem postala milionerka! (FOTO)

foto: Profimedia

Hale Beri

Ova glumica kao da ne stari, uvek izgleda odlično čak i kada iz kuće izađe u trenerci i bez trunke šminke na licu. Ona je prvi put postala majka kada je imala 41 godinu, a drugo dete rodila je s 47. Priznala je da je to i nju samu jako iznenadilo.

"Mislila sam da je sve to već prošlost i da sam na ivici menopauze, tako da je drugo dete zaista bilo veliko iznenađenje", ispričala je Hale.

foto: Reuters / Danny Moloshok

Kim Besindžer

Ima samo jedno dete, 22-godišnju ćerku Ajlend. Rodila ju je kada je imala 41 godinu. Ćerka je krenula majčinim stopama pa se već pojavila u nekim filmovima.

Ja decu vaspitavam da odu od mene: Zašto tekst ove majke cela Srbija komentariše!

foto: Profimedia

Gven Stefani

Američka pevačica je svoje treće dete, sina Apola, rodila u 44. godini. Prvo dvoje dece dobila je kada je imala 37 i 39 godina - sinove Kingstona i Zumu.

foto: Profimedia

Salma Hajek

Ova predivna glumica je ćerku rodila u 41 godini. Kaže da je oduvek želela da postane majka, ali zbog zdravstvenih problema to nije mogla ranije. Srećna je što je na kraju dete dobila nakon 40-e.

"Pre deset godina svojoj ćerki ne bih mogla da priuštim ovo što mogu danas. Ona je prava srećnica što se rodila baš kada sam imala 41. godinu", rekla je Salma.

4 stvari koje dete nasleđuje isključivo od oca: Geni su čudo!

foto: Profimedia

Madona

Kraljica popa je prvo dete, ćerku Lurdes, rodila sa 36 godina, a sina Roka kada je imala 41. Uz njih je usvojila još četvoro mališana iz Afrike.

"Pre nego što sam dobila decu bila sam vrlo sebična, ali nakon što sam postala majka to se sasvim promenilo", kaže Madona.

foto: Fonet

Maraja Keri

Pevačica je bliznakinje rodila u 41. godini života i trudnoća je bila teška. Danas decu odgaja sama jer se u međuvremenu rastala od njihovog oca Nika Kenona.

foto: Profimedia

Monika Beluči

Prelepoj italijanskoj glumici dijagnostikovali su neplodnost, tako da je trudnoća u 39. godini bila totalni šok za nju. Kaže da je dobila ćerku Devu u najboljem periodu svog života. Prošla je puno toga i bila je spremna da se posveti detetu i pruži mu sve što treba. Drugo dete rodila je sa 45 godina, takođe ćerku.

"Majčinstvo je moja najvažnija uloga u životu. Da nisam ostala trudna prirodnim putem, sigurno bih otišla na veštačku oplodnju", priznala je Monika.

Kobna greška koju prave roditelji muške dece: Neuropsiholog upozorava na strašne posledice!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs