Čudo prirode

Majka nosila trojke: Otišla na pregled, ultrazvuk zapanjio lekare! (VIDEO)

Godinama su Kortni i Filip pokušavali da dobiju dete, ali im to nije uspevalo. Danas žive život kakav nisu mogli ni da sanjaju

Porodica 24.11.2017. - 19:51h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / WWLTV

Ništa na svetu nisu želeli više od toga da postanu roditelji devojčice ili dečaka. Iako su Kortni i Filip Garet iz Nju Orleansa pokušavali mnogo godina, to jednostavno nije bilo uspešno.

 

Na kraju su odlučili da pokušaju sa vantelesnom oplodnjom i Kortni je konačno ostala trudna, sa trojkama. Ali to nije bilo jedino iznenađenje. Sedam godina kasnije, doktori su ponovo ostali zapanjeni.

 

Rodila je trojke: Lekari se šokirali kada su videli jednu od beba! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

Njihova deca – Oliver, Džek i Eli su rođeni zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Vantelesnom oplodnjom su implantirana dva embriona, jedan se razdvojio i tako su nastali blizanci plus jedna sestra. Ono što oni nisu znali je da su njihovi roditelji odlučili da dobiju i četvrto dete.

 

Očekivali normalnu trudnoću: Lekari uradili ultrazvuk i ostali šokirani! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

Sedam godina kasnije, iznenadili su decu vešću da je Kortni ponovo trudna. Ultrazvuk je pokazao da Kortni nije samo trudna ponovo, nego opet očekuje trojke – drugi put. Ali to nije ono što je iznenadilo doktore.

 

Doktor je objasnio o čemu se radi. Tokom istog meseca kada je Kortni otišla na vantelesnu oplodnju, takođe je zatrudnela i prirodnim putem. Jedan embrion se podelio i ona je imala par jednojajčanih blizanaca i devojčicu u stomaku. Druge trojke su začete prirodnim putem – a trudnoća je ista.

 

Otišli na ultrazvuk da potvrde trudnoću: Lekar im saopštio vest za koju nisu bili spremni! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

To je fenomen koji je ostavio i doktore i roditelje bez reči. To je ekstremno retka pojava. Zbog ovog čuda, porodica Garet je porasla od dva člana do njih osam. Oni su sada jedna velika i srećna porodica!

 

Podelite ovu neverovatnu priču sa prijateljima da pokažete da ništa nije nemoguće i da se čuda stvarno događaju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...