Tuga

U sred borbe sa rakom rodila blizance: A onda je nesreća pokucala na njihova vrata! (VIDEO)

Ova buduća majka nikada nije skidala osmeh sa lica iako se borila sa opakom bolešću
Porodica
14:26h Autor:
U sred borbe sa rakom rodila blizance: A onda je nesreća pokucala na njihova vrata! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Sve majčine borbe tokom života, od one kada vas je nosila do odgoja i osamostaljivanja, su veoma značajni trenuci koji se nikada ne smeju zaboraviti. Majke su uvek tu sa nama da prolaze kroz dobro i loše, da nas nasmeju, oraspolože, kao i mi njih.

Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Džejmi Šnajder (30) nikada nije skidala osmeh sa lica iako se borila sa opakom bolešću. Ipak, svoj život je poklonila svojim blizancima Kamili i Niku.

Zatrudnela je nakon bezbroj bezuspešnih pokušaja, a dok je bila trudna sa još jednim blizancima, rečeno joj je da boluje od agresivnog tumora, ali da postoji šansa da ponese trudnoću do kraja i izbori se sa bolešću.

Očekivali normalnu trudnoću: Lekari uradili ultrazvuk i ostali šokirani! (VIDEO)

Tokom trudnoće je prolazila kroz hemioterapije. U 33. sedmici, lekar joj je predložio porođaj carskim rezom budući da je postojao veliki rizik zbog tumora. Na društvenoj mreži se zahvalila svima koju su joj pružali podršku i sa osmehom na licu pozdravila novi dan u kojem je jedva čekala da upozna svoju decu Kamilu i Nika.

Nažalost, dan nakon porođaja, njeno srce je počelo da slabi i iznenada je preminula. Članove njene porodice teši činjenica da je barem na trenutak mogla da vidi svoje bebe.

Lekari zanemeli u porođajnoj sali: Ovakvo čudo niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte dirljivi video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs