Iskustvo iz prve ruke

Majka dvoje dece ponovo zatrudnela: Ovako nije zamišljala treći porođaj! (FOTO)

Stivi ima puno iskustva s porođajima kao babica, onih lakših, komplikovanih, carskih rezova, ali je svoje treće dete, za razliku od prva dva porođaja rodila na potpuno drugačiji način
Vaše dete & vi
16:42h Autor:
Majka dvoje dece ponovo zatrudnela: Ovako nije zamišljala treći porođaj! (FOTO)
Foto: Facebook / SteeV88

Stivi Madl je rodila svoje treće dete bez ikakvih lekova, devojčicu Čili Ajvi u svom domu. Iako je rodila bebu težine 5.3 kg, Madl je za Daily Mail ispričala da joj je to bilo najlepše iskustvo u životu.

Zatrudnela 6. put: Lekar se iznenadio onim što je video na ultrazvuku! (FOTO)

<\/div>

Stivi ima puno iskustva s porođajima kao babica, onih lakših, komplikovanih, carskih rezova, ali je svoje treće dete, za razliku od prva dva porođaja, odlučila je da rodi kod kuće bez ikakve medicinske intervencije.

"Osećala sam kontrolu nad porođajem", rekla je Stivi s kojom su kod kuće bili i njen partner Džoel, sestra Tina, najbolja prijateljica Linda i dvoje dece.

Doktor obavljao carski rez: Beba mu priredila trenutak za pamćenje! (VIDEO)

<\/div>

Odlučila se na porođaj kod kuće jer je videla koliko su trudnice koje su rađale u prijatnom okruženju imale lakše porođaje. Stivi je za svoj treći porođaj slušala muziku koju je htela, bolove je ublažavala vrućim tušem. Mogla je da hoda okolo kada je htela, što u bolnici nije moguće, mogla je da bude okružena s onoliko dragih ljudi koliko je htela, a u porodilištu s njom su na prethodnim porođajima mogle da budu maksimalno dve osobe.

Čudo u porođajnoj sali: Ova beba je odmah po rođenju digla prašinu! (FOTO)

<\/div>

Iako nije koristila nikakva sredstva za ublažavanje bolova, na Fejsbuku je napisala da joj je ovo bilo najlepše iskustvo.

"Jako sam ponosna na sebe. Imala sam problema sa samopouzdanjem, ali pokazala sam koliko smo mi žene jake i porodila sam se sasvim prirodno".

Prvo dete rodila u 51. godini: Ceo svet se klanja slavnoj pevačici! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs