12 malih čuda

Šest mama otišlo na porođaj: Lekarima priredile neverovatan šok! (VIDEO)

Ovo se nikada pre nije desilo u našoj bolnici, a roditelji i radnici zaista uživaju u tome, rekla je jedna članica osoblja bolnice
Porodica
11:26h Autor:
Šest mama otišlo na porođaj: Lekarima priredile neverovatan šok! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / KMBC 9 News Kansas City

Holi Čitam je upravo rodila jednojajčane blizance Sofi En i Dilaju Meri na porodiljskom odeljenju u Sent Luks Ist bolnici.Nije znala da će njeni blizanci imati jako dobro društvo. Trudničko odeljenje ove bolnice dočekalo je zajedno 6 parova blizanaca u isto vreme – 12 malih čuda ukupno. Svi blizanci su rođeni prirodnim putem.

"Velika je slučajnost i jako je zanimljivo da se 6 parova blizanca rodilo u isto vreme baš na našem odeljenju", rekla je Brenda Kornel koja je deo tima. "Ovo se nikada pre nije desilo u našoj bolnici, a roditelji i radnici zaista uživaju u tome."

Dva puta blagoslovena blizancima: 10 godina posle, jedna poruka im promenila život! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / KMBC 9 News Kansas City
Foto: Printscreen Youtube / KMBC 9 News Kansas City

Neki od njih nazivaju grupu dece "Dirty Diaper Dozen" (prljavo tuce pelena). Iako je ovo neobično, već smo videli slične slučajeve i ranije: pre nekoliko godina Sent Visent bolnica u Australiji je dočekala 5 parova bliznakinja u isto vreme! Majke ovih blizanca su čak formirale grupu na Fejsbuku kako bi bile podrška jedna drugoj.

"Ima nekoliko majki koje su sa nama zajedno u Fejsbuk grupi i komuniciramo međusobno da bismo znale kako deca napreduju", rekla je Holi. "Lepo je imati podršku od nekoga ko zna tačno sa kakvim stvarima se suočavaš."

A šta je sa Sent Luk bolnicom? Sa svom ovom gužvom, veliki broj majki zove bolnicu kako bi svoje blizance rodile baš u toj bolnici. Reći ćemo da osoblje ima veliko iskustvo.

Prevremeno rođena beba zagrlila bliznakinju na samrti: Ono što se desilo šokiralo je sve! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs