Svaka čast

Hteli da usvoje dečaka (12): Kada su videli sa kim živi, promenili su odluku! (VIDEO)

Pogledajte ovaj predivni video. Čak i ako ne razumete jezik, slika na njihovim licima dok se igraju zajedno će popraviti vaš dan
Porodica
17:42h Autor:
Hteli da usvoje dečaka (12): Kada su videli sa kim živi, promenili su odluku! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / Lanacionmas

Argentinski par Klaudio Bokalon i Marijela Repeski uvek su sanjali o tome da će imati decu. To nije bilo tako lako, kao što su oni mislili. Nakon što su se venčali, pokušavali su, ali nažalost neuspešno.

Nakon toga su išli na sva medicinska testiranja da otkriju da li uopšte mogu da imaju dte, te su započeli tretman plodnosti. Kada ni to nije uspelo, odlučili su da usvoje dete.

Usvojili tek rođenu bebu: Kada je otac video njenu majku, nije verovao svojim očima! (VIDEO)

Foto: Printscreen Facebook / lanacionmas
Foto: Printscreen Facebook / lanacionmas

Ni to nije bilo baš jednostavno. Čekali su 10 godina, dok ih nisu obavestili da postoji dete koje mogu da usvoje: Hulio, dvanaestogodišnjak, koji živi u pokrajini Misiones.

Kada su došli da ga upoznaju, otkrili su nešto neočekivano: Hulio nije jedino dete – ima četvoro mlađih braće i sestara. Jedini problem je bio što je on postao prestar za usvajanje, jer roditelji uvek žele mlađu decu. Ali Marijela i Klaudio su se odmah zaljubili u Hulia.

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

<\/div>

Otvoreno dete, odmah je počeo da razgovara sa njima, postavljao im je pitanja i pričao o svojoj porodici. Očigledno je da je on obožavao svoju braću i sestre.

"Tu noć, po prvi put u mom životu, osećala sam se kao majka. Huliova ljubav prema braći i sestrama nas je dirnula pravo u srce: on je predstavljao vrata za njih", rekla je Marijela.

Ni Klaudio ni Marijela nisu mogli ni da pomisle da ova deca budu razdvojena u različite porodice. Doneli su veliku odluku. Neće usvojiti samo Hulia, nego svih petoro.

Mama prvi put menjala pelene svojoj bebi: Rasplakala se kada je videla ovo! (VIDEO)

Foto: Printscreen Facebook / lanacionmas
Foto: Printscreen Facebook / lanacionmas

Njihovi životi su se promenili preko noći, naročito roditeljima koji su od porodice od dvoje, dobili porodicu od sedmoro članova u jednom danu. Kolika je to sreća bila za ovu decu da budu pronađena od para koji želi da ih prihvati sve zajedno, kao jednu veliku porodicu!

Pogledajte ovaj predivni video. Čak i ako ne razumete jezik, slika na njihovim licima dok se igraju zajedno će popraviti vaš dan.

Prelepo je da postoje ovako dobri ljudi na svetu, ne samo da su usvojili starije dete, nego da su otišli tako daleko da održe ovu porodicu na okupu. Svi imaju pravo na srećan život!

Devojčica legla pored bul terijera: Majka snimila trenutak koji oduzima dah! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs