Neverovatno

Bog im dao još jednu šansu: Dečak se probudio iz kome da proslavi Božić sa porodicom!

Porodica je provela divne praznične trenutke, proslavila Novu godinu u bolnici uz Džeja, ali tinejdžer je, nažalost, 9. januara izgubio bitku sa opakom bolešću
Porodica
20:24h Autor:
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Većina ljudi na celom svetu najviše se raduje Božiću - porodičnom prazniku koji nas sve asocira na toplinu, bliskost i emocije.

 

Ovaj veliki praznik poznat je i po brojnim čudima koja se dešavaju na rođendan Isusa Hrista. Jedno se dogodilo i sada, u britanskom gradu Šefildu, i razveselilo roditelje koji će Bogu zauvek biti zahvalni za ovaj poklon.

 

Naime, njihov sin Džej Okslej (17) baš na Božić se probudio iz kome!

 

Tinejdžer se godinu dana borio sa rakom limfnih žlezda. Nakon neuspešne hemioterapije, urađena mu je transplantacija koštane srži, ali mu se tokom oporavka stanje pogoršalo i Džej je pao u komu 20. decembra 2016. godine, prenosi Metro.

 

Lekari ništa nisu mogli da urade za devojčicu (3): Čudo na Božić pamtiće zauvek! (FOTO)

 

 

Pet dana kasnije došao je katolički Božić, a Džejevi zabrinuti roditelji i sestra proveli su ga u bolnici uz Džejevu posetlju. I tada se dogodilo čudo - na dan Hristovog rođenja, u ranim jutarnjim satima, Džej se probudio i proslavio najradosniji hrišćanski praznik sa svojom porodicom!

 

Porodica je provela divne praznične trenutke, proslavila Novu godinu u bolnici uz Džeja, ali tinejdžer je, nažalost, 9. januara izgubio bitku sa opakom bolešću.

 

"Reći da smo samo ponosni na njega zaista je premalo. Imao je srce lava i nikada nije odustao. Bio je sanjar i to smo voleli kod njega, jer šta je život bez snova, pa makar i ako je nemoguće da se ostvare", rekla je porodica nesrećnog Džeja i istakla da će uvek biti zahvalni Bogu što im je pružio šansu da proslave poslednji Božić sa svojim sinom.

 

Otac šestoro dece odredio pravila za čišćenje kuće: Kod nas je uvek sve tip-top!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...