Tuga

Doveli je da ga vidi poslednji put: Oproštaj kuce i vlasnika zbog kojeg bi i kamen zaplakao! (VIDEO)

Neizmerno hvala bolničkom osoblju što su nam ovo omogućili. Moli je barem poslednji put videla Rajana, iako će joj sigurno biti teško da shvati zašto se njen čovek više nikad neće vratiti kući, napisala je njegova sestra
Porodica 09.12.2016. - 21:13h Autor: jutarnji.hr
Foto: Facebook / Michelle.jessen.7

Nakon što se neko vreme žalio na jaku glavobolju, Rajan Džesen završio je u bolnici. Lekari mu, nažalost, više nisu mogli pomoći. Smestili su ga na odeljenje intenzivne nege, ali šteta koju je napravilo teško krvarenje u mozgu, već je bila prevelika.

 

Sumnja se da je za Rajana bio koban visok krvni pritisak, a navodno su ga uzrokovala energetska pića, koja je pio u prekomernim količinama.

 

Kupili kuću na selu da bi tamo ostarili: Pas odmah osetio da nešto nije u redu sa njom!

 

Porodica 33-godišnjaka okupila se oko njegovog bolničkog kreveta kako bi se poslednji put pozdravili, ali nisu ga, kažu, mogli pustiti dok ga nije videla njegova najbolja i najodanija prijateljica - voljena kuja Moli.

 

Roditelji i sestra Mišel su na Fejsbuku objavili dirljivi video, u kojem se vidi kako ljubimica zabrinuto njuška i ljubi gazdino lice.

 

Devojčica (3) je 11 dana bila izgubljena u šumi: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete! (VIDEO)

 

"Neizmerno hvala bolničkom osoblju što su nam ovo omogućili. Moli je barem poslednji put videla Rajana, iako će joj sigurno biti teško da shvati zašto se njen čovek više nikad neće vratiti kući. Nemojte se brinuti za nju. Ostaje s nama zauvek. Ipak je ona deo naše porodice, a brat ju je voleo više od ičega", napisala je sestra na društvenoj mreži.

 

Dodala je da je Rajan još za života odlučio da će, kad umre, donirati organe kako bi drugi mogli da žive.

 

Ostavili bebu sa haskijem: Kad su ušli u sobu, imali su šta da vide! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs