Potpuna izdaja

Njenom suprugu 23 godine nije bilo traga: Mislila da je mrtav, a onda je istina šokirala! (VIDEO)

Tog dana ju je nazvao i javio joj da hitno odlazi u bolnicu, ali kući se više nije vratio
Porodica
10:30h Autor:
Njenom suprugu 23 godine nije bilo traga: Mislila da je mrtav, a onda je istina šokirala! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Global

Linda Ajsler je 23 godine pretpostavljala da više nikada neće videti supruga kojem se svaki trag izgubio 10. februara 1993. godine. Tog dana ju je nazvao i javio joj da hitno odlazi u bolnicu, ali kući se više nije vratio.

Ričard Hoglend, s kojim je imala dva sina, tada uzrasta 6 i 9 godina, pravno je proglašen mrtvim 2003. godine, međutim ovog jula je usledilo veliko iznenađenja kada je Lindu nazvao Entoni Kardilo, detektiv okruga Pasko na Floridi.

Kardilo je obavestio Lindu da je Hoglend živ i zdrav i da je uhapšen zbog lažnog identiteta. Ispostavilo se da je njen suprug zapravo napustio porodicu, pa u međuvremenu ukrao identitet jednom ribaru koji je 1991. godine poginuo u nesreći.

Otac nas je ostavio kada sam imao 5 godina: Bolna životna priča mladog Filipa!

Iz Indijanapolisa je preselio hiljadu milja južnije, u floridski gradić Zefirhil, u kojem se pod imenom Teri Džad Simanski ponovo oženio i s novom suprugom dobio dete.

Zanimljivo, Hoglenda je zapravo slučajno razotkrio rođak pokojnog ribara, koji je istraživao porodično stablo na internet stranici ancestry.com i tamo pročitao da se njegov ujak ponovo oženio 1995. godine. Taj podatak je prijavio policiji, kojoj je Hoglend nakon hapšenja prepričao da je odlučio da ode zbog problema sa suprugom i sinovima.

"Slomio nas je. Ostavio nas je bez ičega", izjavila je tamošnjim medijima Linda, koju je jedno vreme policija čak sumnjičila da je imala veze s njegovim nestankom.

Milioner iz pakla: Ljudi oko njega nestajali, a onda je otkrivena strašna istina! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs