Okrivila dete za svoj blud

Zaboravila da se izloguje sa Fejsbuka: Ćerka otkrila strašnu istinu, majka je se odrekla!

Tinejdžerku je zanimalo šta njena mama toliko radi na društvenim mrežama, pa je odlučila da baci pogled na poruke
Porodica
17:18h Autor:
Zaboravila da se izloguje sa Fejsbuka: Ćerka otkrila strašnu istinu, majka je se odrekla!
Foto: Ilustracija /Thinkstock

Društvena mreža Fejsbuk jedna je od najpopularnijih internet stranica među svim generacijama, ali i broj 1 kada su u pitanju svađe i raskidi zbog modernih komunikacija.

U većini slučajeva tu je ljubomora i nagon za kontrolisanjem partnera, često bezrazložan, ali ima i onih koji ovu društvenu mrežu zaista koriste za pronalaženje ljubavnika i upuštanje u seksualne afere, bilo platonske, bilo stvarne.

Jedna od njih je i gospođa koja je zaboravila da se izloguje sa Fejsbuka, kada je za računar sela njena ćerka.

Tinejdžerku je zanimalo šta njena mama toliko radi na društvenim mrežama, pa je odlučila da baci pogled na poruke. I ostala je bez teksta, a zatim celu priču objavila na internetu.

"Moja mama je zaboravila da se izloguje sa Fejsa i ja sam ušla na njen profil. Videla sam svakakve gadosti. Razočarala sam se u majku kad sam u poruci videla njenu golu sliku koju je poslala nekom muškarcu, i on je njoj poslao isto... Zgrozila sam se. Slike sam pokazala tati, on se isto razočarao, sada se razvode, a mama ne može da me gleda očima. Ne znam šta da radim?", požalila se devojka na stranici Šta mi se danas dogodilo.

Šta vi mislite, da li je devojka prenaglila ili uradila potpuno ispravnu stvar kada je otkrila ocu šta njena majka radi na Fejsbuku?

Hteo da učini dobro delo, na kraju ispao samo preljubnik: Seks sa beskućnicom je bio odličan!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs