Nepremostive prepreke

Muž je 12 godina nije video golu: Debljina presudila njenom braku! (FOTO)

Nakon što je shvatila da joj brak propada, ova 36-godišnjakinja i majka 15-godišnje ćerke odlučila je da promeni život, ali nije uspela da sačuva brak iako je smršala 60 kilograma
Porodica
18:08h Autor:
Muž je 12 godina nije video golu: Debljina presudila njenom braku! (FOTO)
Foto: Instagram / Taity22

Dženi Tejt iz engleskog grada Šruzberija bila je teška 130 kilograma i na svaki način i u svakom trenutku pokušavala je da sakrije svoje telo širokom odećom. Suprugu čak 12 godina nije dozvolila da je vidi golu, a ljubav su vodili isključivo u mraku. Muž je čak morao da kuca na vrata spavaće sobe pre nego što bi ušao.

Međutim, nakon što je shvatila da joj brak propada, 36-godišnjakinja i majka 15-godišnje Jasmine odlučila je da promeni život. Pre dve godine je počela s dijetom i do danas izgubila gotovo 60 kilograma. Nažalost, brak nije uspela da spase.

Zbog debljine joj lekar rekao da će umreti: Smršala neverovatnih 75 kg, evo kako! (FOTO)

A photo posted by Jenni Lily Tait (@taity22) on Jan 18, 2016 at 11:49pm PST

"Oduvek sam mrzela svoje telo i došla sam do tačke kad više nisam podnosila da me iko vidi golu, čak ni moj muž. Bila sam prestravljena da će ga odbiti moje naslage koje sam inače skrivala. On je na sreću imao puno razumevanja i nikad se nije žalio, ali gledajući sad unazad mogu reći da su moji problemi najveći uzrok raspada braka", rekla je Tejt za Mirror.

Dženi je počela da se goji još kao tinejdžerka zbog čega su je u školi maltretirali, a nakon rođenja ćerke 2000. godine više ništa nije imala pod kontrolom:

"Moji problemi s hranom počeli su u školi gde su me nasilnici gnjavili i vređali. Nakon što sam se rastala od Jasmininog tate, vrlo brzo nakon što se rodila, zbog stresa sam tražila utehu u hrani. Kad sam upoznala Skota, drugog supruga, 2003. godine već sam se pomirila s činjenicom da mi se moj izgled nikad neće sviđati."

Moja supruga (30) se ugojila: Više ne mogu da zamislim seks sa njom!

A photo posted by Jenni Lily Tait (@taity22) on Dec 20, 2015 at 4:51pm PST

Sledećih godina Dženi je uspešno odbijala Skota kad god je hteo da je vidi golu:

"Insistirala sam da vodimo ljubav u mraku, a presvlačila sam se pod čaršavom da ništa ne može da vidi. Morao je da kuca na vrata spavaće sobe pre ulaska i zabranila sam mu da ulazi u kupatilo dok se tuširam. On je to smatrao smešnim i uporno je pokušavao da me uveri u suprotno, ali ja mu nisam verovala. Zaista sam mislila da ću mu se zgaditi ako me vidi golu."

U inat svekrvi smršala sam 37 kilograma: Osveta je divna stvar, a ovo je moja priča!

A photo posted by Jenni Lily Tait (@taity22) on Nov 7, 2015 at 1:04am PST

Do 2014. godine Dženi je shvatila da joj se brak raspada, ali i nezavisno od toga počela je da se boji za svoje zdravlje. Uz redovnu vežbu, zdravu ishranu i puno sirovog voća i povrća, Dženi je smršala 60 kilograma, ali brak nije uspela da sačuva.

Dženi je danas zadovoljna sobom i svojim izgledom, izlazi i nada se da će opet pronaći ljubav.

Ljubomorni dečko je hteo da bude što deblja: Ostavila ga i šokirala sve transformacijom! (FOTO)

A photo posted by Jenni Lily Tait (@taity22) on May 28, 2016 at 12:47pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs