Ispovet

U inat svekrvi smršala sam 37 kilograma: Osveta je divna stvar, a ovo je moja priča!

Nakon dve trudnoće dostigla sam 100 kg, a to je jako veselilo moju svekrvu koja nije propuštala momenat da mi se smeje
Zanimljivosti
12:18h Autor:
U inat svekrvi smršala sam 37 kilograma: Osveta je divna stvar, a ovo je moja priča!
Foto: Shutterstock

Moja svekrva mi se uvek rugala zbog moje težine. Zamisli izraz na njenom licu kada me je videla za 87 dana sa 37 kg manje. Pogotovo kada sam joj rekla da to nije rezultat operacije, niti gladi i svakodnevnih odlazaka u teretanu.

Da je moguće smršati na brz, lak i siguran način. Kako sam to uradila?

Kada si debela, druge žene uvek žele stajati pored tebe tokom slikanja. Očigledno, zbog toga one izgledaju bolje i vitko na slici. Kada jedeš na ulici, ljudi te gledaju kritički kao da govore: “Kada ne bi toliko jela, ne bi bila toliko teška!”

Ali to nije sve. Kada si debela, svekrva ima dobar razlog da ti se ruga. Stalno ćeš slušati da nisi dovoljno dobra za njenog sina, da kćerla komšije izgleda vitko i lepo, tako da se sa njom treba oženiti.

Moje ime je Ana Kovačević. Verovatno me ne znaš, ali sigurno znaš ženu kao ja. Ko zna, možda si i sama takva. Na kraju krajeva, dosta nas i ima.

Kilogrami se dobijaju tako lako…Nikada nisam imala savršenu figuru. Svekrva se često rugala, ali mužu moja blaga prekomerna težina nije smetala, pogotovo što sam se prvih nekoliko godina braka stvarno brinula o sebi – uvek sam bila dobro očešljana, našminkana i lepo obučena. Ali kada sam prvi put bila trudna, a zatim nakon godinu dana i drugi, moje telo se promenilo. Svakodnevne obaveze i briga o deci bile su važnije od mene. Nisam imala vremena za brigu o sebi, uvek je bilo nešto preče za uraditi. U slobodno vreme sam spavala, toliko sam bila umorna.

Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)

Nisam pazila na to kada i šta jedem. Često se događalo da zaspim, probudim se gladna oko 2 noću, pojedem neki čips ili picu i ponovno zaspim. Na rezultat toga nije trebalo dugo čekati – bila sam sve teža i teža.

Od 75 kg došla sam do 80, 90, a na kraju sam prešla 100 kg!

Problemi prekomerne težine

S porastom težine, počeli su rasti i moji problemi – pri najmanjem naporu sam počela ubrzano disati i jako se znojiti. Teško mi je bilo voditi računa o deci. Na vođenje ljubavi sa mužem mogla sam zaboraviti. Čak nisam previše ni imala volje za to. Verovatno ni on nije imao, što i nije čudno – kom muškarcu se sviđa salo na stomaku i leđima, slonovske noge? Da ne govorim o strijama i celulitu. U poređenju s tim, činjenica da nisam mogla pronaći odgovarajuću odeću, bila je sitnica.

Svekrva iz pakla

Mojoj svekrvi je baš to trebalo. Svakodnevno je dolazila, mučila me svojim podsmehom, smejala se što sam više kit nego čovek. Na kraju je sa zadovoljstvom primetila da muž sve više vremena provodi van kuće, u društvu drugih žena. Najgore je bilo to da je bila u pravu. Ta kap je prelila čašu. Bila sam užasnuta. Morala sam pronaći neki način za mršavljenje, najbolje neki koji ne zahteva vreme i napor.

Slučajno otkriće = 37 kg manje!

Neverovatan sticaj okolnosti je učinio da otkrijem pouzdanu metodu za mršavljenje. Slučajno sam srela koleginicu, koja je nekoliko meseci ranije bila deblja od mene, a sada izgleda sjajno! Rekla mi je u tajnosti da je to zasluga najnovijeg tretmana, koji se temelji na delovanju prirodnih supstanci za mršavljenje.

Kada sam se vratila kući, odmah sam pronašla taj tretman. Ispalo je da ovaj način omogućava munjevito mršavljenje bez ikakvih odricanja. Aktivne supstance tretmana ubrzavaju metabolizam, sagorevaju masti i blokiraju nagomilavanje novog masnog tkiva. Tretman su testirali naučnici, bio je proveren i siguran. Desetine žena su hvalile delotvornost. Naručila sam i jedva sam dočekala da ga počnem koristiti.

Rekli joj da će umreti ako ne smrša: Za godinu dana izgubila 125 kilograma, a evo i kako! (FOTO)

Pobedila sam i prekomernu težinu i svekrvu!

Naručen tretman stigao je nekoliko dana kasnije. Odlučila sam da nikome ništa ne govorim i da ga tajno probam. Ipak, nisam uspela zadugo to kriti. Već nakon nedelja upotrebe videli su se prvi učinci, ubrzo su sve koleginice primetile da mršavim. Muž je također bio oduševljen, ponovno je gledao zaljubljeno u mene. Ipak, ja sam još uvek čekala na vrhunac ovog uspeha.

Nakon manje od 3 meseca, točno 87 dana od početka tretmana, shvatila sam da sam spremna. Smršala sam čak 37 kg, imala sam manje kilograma nego pre prve trudnoće. U struku sam imala željenih 60 cm, noge simetrične kao nikada pre. Od celulita ni trag nije ostao.Tako da sam se odlučila na posetu omraženoj svekrvi.

Kada me je videla, kao da je grom udario. Prvi put nisam od nje čula nijednu lošu reč. A na kraju me je pitala čak i koja je moja tajna, jer bi ona želela izgledati tako dobro kao ja!

Slavni ruski dijetolog otkriva: Ovo je jedini način da smršate, a da se kilogrami ne vrate!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs