Gde će ima duša

Najtužniji deka: Evo zašto je rasplakao ceo svet! (FOTO)

Večera sa dekom večeras. Spremio je 12 hamburgera za šestoro unučadi, a jedino sam se ja pojavila. Volim ga, napisala je tužna unuka
Porodica
04:32h Autor:
Najtužniji deka: Evo zašto je rasplakao ceo svet! (FOTO)

Srceparajuća fotografija deke ostavila je ceo internet u suzama nakon što je njegova unuka otkrila da je starac napravio 12 hamburgera za šestoro unučadi, a samo ona se pojavila kod njega na večeri.

Sve za osmeh slepe bake: Rasplakaće vas šta radi njen deka! (FOTO, VIDEO)

Kelsi Harmon podelila je na Tviteru fotografiju usamljenog deke koji tužno gleda spremljeni hamburger, na usamljenoj večeri koju je spremio za unuke koji se nisu ni pojavili.

"Večera sa dekom večeras. Spremio je 12 hamburgera za šestoro unučadi, a jedino sam se ja pojavila. Volim ga", napisala je tužna Kelsi na svom Tviter nalogu.

Ovaj tvit naišao je na emotivne reakcije sa svih krajeva sveta.

"Svesna sam da ne poznajem ni tebe ni tvog deku, ali da li možeš da mu kažeš da ga mi (na internetu) volimo?" jedan je od komentara na unukinu objavu.

Vraća veru u ljubav: Oduševiće vas zašto je deka počeo da svira klavir! (VIDEO)

Međutim, nisu svi reagovali tako blagonaklono, već je ova poruka izazvala i bes pojedinih ljudi, koji su čak pretili smrću Kelsinim rođacima zbog njihove bezobzirnosti.

"Deka je ok, časna reč, i podjednako voli sve unuke. Molim vas, prestanite da šaljete pretnje smrću mojim rođacima", morala je da se oglasi Kelsi.

Unuka Bate Živojinovića: Deda je jedini čovek kojem govorim sve tajne! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs